Свежа сутрин след тежка вечер

Как да се справиш с признаците на умора на сутринта

0 коментара Сподели:

Всеки е имал една от тези сутрини. Даже не е нужно да си прекалил предната вечер, просто има дни, в които нито тялото, нито умът ти искат да се изнижат от леглото. Гледката в огледалото е още по-смазваща – кръгове под очите, сухи кожа и коса и общ изглед с цвят на пергамент. Ако към този филм на ужасите добавиш и спомена за коктейлите, които така скоропостижно се материализираха в чашата ти след всяко ново наздраве, по-добре бий големия хикс на предстоящия ден. Но честно казано, колко често можеш да си позволиш цял ден лентяйстване само защото предната вечер си се забавлявал до по-късно?

Ако отговорът е „почти никога“, продължавай да четеш.

В следващите редове сме събрали няколко начина за свежа сутрин след тежка вечер. И не, не ти говорим за шкембе чорба и зелев сок, а за три варианта, с които да се почувстваш по-добре с две движения.

Кокосова вода

Кокосовата вода не е просто някаква фенси напитка.

Всъщност водата от екзотичния плод може да бъде доста приятен подарък за тялото,

особено когато то е изтощено от високоградусни напитки. Кокосовата вода хидратира тялото по един супер приятен начин заради леко сладкия си ядков вкус, а всички знаем, че най-важното нещо след дълга вечер е добрата хидратация. Освен това някои проучвания показват, че тя има качества на антиоксидант и може да достави така необходимите след изтощение електролити.

Студен душ

Ок, наясно сме, че звучи супер очевидно, но студените душове могат да имат полза за тялото ни не само след тежка вечер. Любим позитив от водата с хладна температура е повишаването на ендорфините, а имайки предвид, че алкохолът може да действа като мощен депресант, това е повече от добре дошло.

Освен това нивата на енергия се вдигат, а взорът се прояснява.

Синя метличина

Синя метличина е равно на събуждане за кожата от природата. И тъй като знаем, че

умората оставя следи върху кожата, синята метличина разцъфтява като грижата, от която всички се нуждаем.

Флоралната вода от синя метличина е позната с успокояващите си свойства, а в комбинация с хиалуронова киселина и други природни съставки кожата се събужда за новия ден още преди да си си изпил кафето. Синя метличина, органичен еделвайс, хиалуронова киселина – тези компоненти ще откриеш в новата серия за хидратация и тонизиране на уморената кожа на Klorane.

В нея откриваме както продукти за дегримиране, така и тонизиращ серум, аква крем и нощна маска. Серията се допълва и от SOS продукти – рол он за уморени очи и изглаждащи и успокояващи пачове, а синята метличина във всички продукти е органично отгледана.

Как да побереш картини от всички арт галерии в дома си?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *