Ако имах още 1000 лв…

Можеш и да имаш с CASHIO WAVE - дигитален кредит от нова ера

0 коментара Сподели:

За какво се сещаш, когато попитаме кое е най-ценното нещо, което не можеш да си купиш с пари? Точно защото най-скъпото е безценно – крие се далеч от магазините, живее тихо сред малките моменти и личните победи, събрахме дълъг списък с нещата, които не се купуват с пари. Да бъдеш значим, да знаеш, че усилията ти не са напразни, да виждаш радостта в очите на най-скъпите ти хора, да дишаш и да усещаш.

Точно когато с всяка поричка от съществото си знаеш кое те прави най-щастлив,

можеш да разбереш от какво имаш най-голяма нужда истински.

А за всичко останало на помощ идва изцяло дигиталният кредит от CASHIO WAVE. Без значение дали ще покоряваш ски пистите, или ще събираш слънчеви лъчи в райския Занзибар, или просто имаш нужда от нова техника за дома, можеш да усвоиш кредита само с натискане на един бутон. Най-хубавата част е, че не е нужно да носиш поредната пластика в портфейла си, защото само чрез вход в профила в CASHIO парите се превеждат по личната ти банкова сметка. CASHIO WAVE идва без такси за издаване, преиздаване и обслужване, а лимитът по кредита е 1000 лв. за 12 месеца. Новото тук е, че кредитът може да се погасява на части, според твоето желание, а не на равни вноски или фиксирани суми. Имаш си собствен wallet, който управляваш от сайта. 

Всяка сума, която внасяш обратно, ще бъде налична за теб за използване, отново с клик и превод към картата ти. Така винаги ще имаш достъп до ресурс.

Свободата да решаваш сам колко да внасяш в рамките на периода е голямо предимство и гъвкавост, но веднага светва лампичка: трябва да следиш как върви времето. Важен е и срокът от 12 месеца, в края на който е необходимо да си възстановил пълния размер на получения кредитен лимит. И да имаш в портфейла си точно същата сума, която си усвоил в началото. След това можеш да активираш услугата отново и да разполагаш с пари. Без хартия, нито бумащина.

Времето и удобството ти са най-скъпата стока, с CASHIO WAVE имаш всичко това.

За да си сигурен, че плащаш навреме вноските си, можеш да нагласиш датата така, че да е удобно. Символът “касичка” в „моите кредити“ ти дава информация за наличната разполагаема сума. Очаквай и удобни нотификации – за твое облекчение в забързаното ежедневие.

Ако сравним колко време е необходимо да се издаде пластика – подаване на документи, очакване на одобрение, заявка за физическа карта, време за издаване и още малко докато стигне до вратата ти, с другите опции… Ами, CASHIO WAVE е изцяло дигитален, без нова карта, а директно в твоята. Бързината, липсата на физическа пластика и възможността за управление на парите са си изкушаващи, тъй като всичко става за няколко минути. И не просто са бъдещето – те вече са настоящето. При пълна защита на сигурността на данните и ако отговаряш на условията, следва одобрение. А сумата е преведена по задължително изискваната ти банковата сметка, готова за усвояване до няколко минути.

Коректността при погасяването ти гарантира участие и в актуални промоции и преференциални условия и със сигурност ще бъде оценена по достойнство. Можеш да плащаш вноските си на сайта на CASHIO, в банка или Easy Pay.

Парите са инструмент за реализирането на целите ни. Ето защо е важно да са навреме. CASHIO e дигитален кредит, който можеш да ползваш както ти е удобно.

Освен CASHIO WAVE, имаш и възможност да усвояваш и по-високи суми с CASHIO FIX – потребителски кредит без гаранти и неустойки. Суми до 5000 лв. с фиксирани месечни вноски.

Шегуваме се с пандемията, за да я преживеем

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *