Сериали на седмицата: майка и дъщеря, деца без родители и една антиутопия

Сериалите, с които стартираме месеца

0 коментара Сподели:

След прекрасния нов свят навън нямаме търпение да се върнем вкъщи и да се пренесем в още по-прекрасния свят на новите сериали. Тази седмица в радара на Go Guide влязоха: WE CHILDREN FROM BAHNHOF ZOO, скандални и истински истории от Берлин през 80-те; GINNY & GEORGIA разказ за майка и дъщеря със сменени роли; както и нова смела драматизация на най-голямата антиутопична класика BRAVE NEW WORLD.

Ето подробности за трендинг сериалите тази седмица:

WE CHILDREN FROM BAHNHOF ZOO

 „Ние, децата от гара „Зоопарк“ е истинската история на Кристиане Ф., увековечена вече в едноименен филм от 1981. Сега бурните тийнейджърски години на мацката са превърнати в сериал от 8 епизода, пълен със скандални детайли на фона на саундтрак, вдъхновен от Дейвид Боуи и ъндърграунд хитовете на периода.

Цялостното усещане е за един немски Trainspotting.

С други думи – задължителен за всеки човек с отношение към парти културата и не само.

GINNY & GEORGIA

Какво се получава, когато на 15 си по-зрял и по-мъдър от 30-годишната си майка? Отговорът е GINNY & GEORGIA – драмо-комичната история за дъщерята Джини и непорастващата тийнейджърка Джорджия. В двете главни роли са съответно Бриан Хауи (The Exorcist, The Passage, Batwoman) и Антония Джентри (Raising Dion, Candy Jar), които имат динамика на истински майка и дъщеря, като за допълнителен комедиен ефект – не си приличат изобщо визуално.

Сериал с огромно сърце, пълен с шеги, туистове и драма – какво повече да иска човек?

BRAVE NEW WORLD

Този сериал ни пренася в Ню Лондон, където има 3 правила: няма усамотение, няма семейство и няма моногамия. Една нова и изключително вълнуваща версия на класическия антиутопичен роман Прекрасният нов свят на Олдъс Хъксли, който

през 1932 година предсказва с шокиращи детайли бъдещето.

Част от впечатляващия актьорски състав на сериала са Алдън Еренрайх (Solo: A Star Wars Story), Джесика Браун Финдли (Downton Abbey) и Хари Лойд (Game of Thrones). Истинската звезда в сериала обаче са специалните ефекти – съвсем заслужено той носи награда на Visual Effects Society Awards – светът, в който ни пренася сериалът, наистина просто спира дъха.

Тук обсъждаме I Care A Lot

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *