Love Cappuccino, Love Easter

Взимаме си един от най-добрите видове кафе в града и си го носим у дома

0 коментара Сподели:

Много редове сме изписали за коктейлите, обстановката и вълнението, което настъпва у нас, когато споменем Memento. Свежи бармани, забъркващи повече от приятни коктейли, разхлаждащи ни в топлите дни и сгряващи ни в студените. И баристи, оправящи началото на всеки един ден с усмивка и кафе – 100% арабика еспресо бленд прясно изпечено до средно тъмно, специално за Memento в Италия.

Време е да ти издадем обаче тайната. Пренесохме това начало на деня си и вкъщи. И не, не говорим за сладките бармани, а за кафето, което с абсолютно същия успех и вкус вече си приготвяме у дома. Любимото кафе на народа, разбирай на читателите на Go Guide, можеш да си вземеш насипно, подходящо смляно за собствената ти машина от всеки Memento спот. А за да е удоволствието още по-голямо, можеш да си направиш великденски подарък и да си купиш Memento® Espresso машината с капсули, която ни дава

още една възможност да имаме от ония малки щастливи моменти – да си пием кафето „по пантофи“ и на всичкото отгоре то да е истинско еспресо.

Та… така и така те пращаме да разгледаш всичко, което предлагат от Memento на техния сайт, не пропускай да хвърлиш едно око и на великденската им промоция Love Cappuccino, Love Easter! Капучиното никога не е било толкова истинско, когато сме си го приготвяли сами вкъщи. Наистина!

Ето какво да послушаш в неделя за фон.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *