Модерният живот на една ръка разстояние със Sum Up

Плащай свободно!

0 коментара Сподели:

Обичаме да обгрижваме комфорта си и стриктно избягваме ежедневните дейности, които са в разрез с него. В този ред на мисли сме приятно развълнувани от появата на SumUp на българския пазар. Услугата за плащане с устройствата е еднакво примамлива както за потребителите, така и за всички малки и големи търговци, хора от града, които желаят продуктите им да са лесно достъпни. Дали ще пазаруваш онлайн или директно, вече няма никакво значение. Мечтата ни да плащаме свободно в малки магазинчета, заведения, таксита и дори в Airbnb-то е реалност благодарение на SumUp.

От личен опит ти го казваме – носенето на пари кеш е отживелица. А една от най-приятните алтернативи е новият ни приятел SumUp, мобилен ПОС терминал, максимално улеснен и минимизиран, за да бъде всичко достъпно само с един размах на картата ти. 

Модерните и красиви устройства на SumUp са дългоочакваната алтернатива на тромавите обслужвания с ПОС терминали. Вече дори се изкушаваме да стартираме собствен бизнес, за да ползваме устройството и като търговци. Стъпките са лесни, регистрираш се изцяло онлайн, където въвеждаш и данните на сметката си, в която да получаваш парите от транзакциите. Изтегляш безплатното приложение за мобилно устройство. Свързваш телефона или таблета си с новия ни приятел и вече можеш да приемаш плащания по всяко време и навсякъде. Издръж­ливата батерия позволява дълго време да оперираш с устройството на всякакъв терен, без да се притесняваш. Като хора от града вече си представяме любимите базари и фестивали, придобили съвсем нов облик в компанията на SumUp. Тайничко се надяваме да срещнем футуристичните устройства и в най-малките и коктетни любими заведения. Минималната сума за транзакция е само два лева, а лимит за максимална няма, така че не си ограничен при поставянето на цена на продуктите си. Впечатли ни философията на SumUp, ориен­тирана в подкрепа на малките и средните търговци. Можеш да забравиш за дългите и сложни процедури по инсталация на ПОС терминал, както и за досадните предварителни изисквания и документация, които трябва да подготвиш към банките. Фокусиран върху нуждите на твоя бизнес и обслужващ нас, потребителите, по съответстващ на съвремието начин, SumUp те придружава в страната и чужбина. С него можеш да посетиш всякакви изложения и разнообразни събития, да представиш продукти си без притеснения и усложнения.

Анализираш бизнеса си в реално време

Към SumUp профила си можеш да добавиш твоите служители, които да използват различни устройства, обслужвайки бизнеса ти. С мобилното приложение следиш извършените транзакции, реална им локация и кой ги е извършил. Като бонус получаваш възможността за базов контрол и анализ на бизнеса ти. Със специалния dashboard лесно наблюдаваш постъпилите при теб суми, максималните и минималните приходи от транзак­циите. Избираш на какъв период от време да получаваш доходите си по твоята сметка и планираш бъдещи стратегии спрямо личната си статистика. Разбира се, цялата информация от dashboard-а е достъпна само за оторизиран за това профил и като такъв получаваш пълна визия за дейностите ти. Това позволява да следиш от разстояние движението на продажбите и динамиката на работа на търгов­ците ти. Устройството няма месечни и годишни плащания, а таксата за успешна транзакция остава 1,95% без значение дали картата е българска или международна. Признаваме, че държим да правим ежедневието си забавно и интересно и SumUp отлично се вписва в личната ни философия. Като почитатели на градските приключения и любители на динамичния живот се стараем да не губим време в излишни дейности, а със SumUp желаните неща са още по-достъпни.

виж още тук.

Ако искаш да го тестваш, не губи време, Солунска 29 те зове с първия CHILLI HILLS магазин у нас. Пазарувай!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *