На лятото му трябва само тази шапка

На теб също

0 коментара Сподели:

Няма съмнение, че Instagram се превърна във водещ канал, създаващ тенденциите в модата, храненето и изобщо отношението ни към живота и че все повече са трендовете, които се раждат именно там.

Такъв е и следващият, който ще ти споделим. Става въпрос за най-инстаграмабъл шапката на 2017-а – сламената федора. Сигурни сме, че през изминалото лято си я виждал неведнъж във фийда си, главно във вариант с бродиран надпис върху нея. Без да казваме голяма дума, но всеки втори, който се връщаше от по-далечна дестинация, имаше в куфара си подобна.

И както чантите и дрехите постепенно станаха oversize, така и тази шапка започна да увеличава размера си с времето. Популярността й порастна равнопропорционално с обема, превръщайки я не в най-практичната придобивка, която си пожелаваме да имаме за следващите месеци, но със сигурност в най-фотогеничната и тази, която ще ни откроява от тълпата.

Брандове като Jacquemus, Missoni и Elie Saab я допуснаха до себе си, вкараха я в последнтие си колекции и размечатаха последователите на модата за вълнуващо лято, многоцветни коктейли, прозрачно синя вода и безкрайни плажове. Със своето леко ретро звучене тази шапка ни носи усещане за изживявания също толкова страхотни, коллкото е и тя самата. Непрактично голяма, но откровено впечатляваща. Искаме я за себе си!

Сега тук, а скоро и в твоя фийд…





… до тогава имаш време да помислиш кои точно са твоите къси панталони

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *