За жените и event-ите

Ето как да я опознаеш само с ивентите, които харесва в социалните мрежи

0 коментара Сподели:

Добре дошъл в XXI век. Ти си плод на хиляди години еволюция на човешката раса и като такъв имаш привилегията да се възползваш от всички достижения на тази раса като slim fit панталоните или възможността да си поръчаш парфюм от интернет със съмнителен произход и без опаковка, което в средните векове е било немислимо, защото Спиди и Еконт са нямали пежо баничарки да возят пратките до адрес. Но най-хубавото на еволюцията е, че интернет събра всички жени на едно място и ни даде достъп до това място за няма и 20 лв. на месец. Но да си представим, че наскоро си се запознал с някоя жена. В една от социалните мрежи, разбира се, няма кой да ти заговаря жени на живо. После, както повелява соушълпротоколът в такива ситуации, ти се стараеш да я впечатлиш, тя се старае да изглежда недостъпна и така от целия ви разговор разбираш една твърде малка част за нея, и то ако е била в настроение.

Ако предположим, че не си някой новобранец в онлайн запознанствата, значи си наясно, че на живо жената доста се различава от това, което презентира в Инстаграм, Фейсбук или Тиндър,

започвайки от дребни детайли като тези, че ръстът и килограмите ѝ не съвпадат с очакванията ти (макар и да не си имал такива), и стигайки дотам, че снимките в интернет въобще не са били нейни. И все пак, ако си достатъчно наблюдателен, може да си извадиш някои добри заключения от информацията, която тя споделя. Днес ще говорим за това и акцентът ще е върху Фейсбук ивентите, от които се интересува или на които се отбелязва, че ще отиде.

ВНИМАНИЕ! Това, което ще прочетете надолу, е с висок интензитет на генерализиране, но тъй като името ми е супер често срещано, трудно ще ме намери някой, така че мога да се възползвам от анонимността си и да говоря каквито си искам неща, като например: ХИТЛЕР Е СУПЕР! Ето виждате ли, нищо не се случи, а ако някой политик го беше казал, веднага щяха да започнат скандали на антисемитска основа и разни фейсбук инфлуенсъри да го разпъват на кръст в постовете си. Но да се върна на темата, гледай къде се отбелязва и си прави изводи:

Изкачване на връх

Естествено, ивентът звучи супер екстремно, макар че за изкачване на върхове са нужни шерпи и бутилки с кислород, а в случая под това грандиозно описание на събитието се има предвид изкачване на Мусала или Черни връх, така че по-скоро става въпрос за туризъм, но да приемем нещата така. Всичко това идва да ни каже: Тя обича природата. Тя толкова обича природа, че вкъщи се чувства като в клетка. Тя е outdoor тип, тя обича движението, тя обича мазоли по краката. За нея фитнесите са места, препълнени с потни хора, а на нея ѝ трябва вятър в косите, трябва ѝ да стане в 4 сутринта, да си говори със сродни души, да обяснява какви филми за замърсяването на Земята е гледала по National Geographic, да се възмущава от модерни тенденции, да я гледа мъжката част от групата как катери върховете и да цъкат с език, докато си гладят брадите, понеже всички там са с бради.

Всичко това е супер, но планината е сурово място, зимата там е дълга, има сняг и вълци, така че целият този демонстративен туризъм се извършва два пъти годишно, като се постопли. През останалото време – чайове, книги на Мураками, Нутели, Халкидики и Капана фест в Пловдив. Ако си хипстър с брада и поддържаш блог, в който пишеш анализи за новия албум на Radiohead, и пиеш само крафт бира, а пяната облизваш от мустаците си, ще бъдеш много щастлив с такава жена. Ако все пак не отговаряш на горното описание, имам лоша новина за теб. Нейната пасивна агресия и постоянната война със света, за който смята, че ѝ дължи нещо, ще те накарат да мразиш и самия себе си. Накрая ще те зареже, защото „не можеш да я последваш в идеите ѝ”, и това вероятно ще е най-хубавият ден в живота ти.

Партита с гост DJ-и

Гледаш по какви места се отбелязва и не можеш да вържеш визуално нещата. А иначе хубаво момиче, учи „Фармация”, 5.68 среден успех от следването, носи бяла риза, закопчана до гърлото, пие лимонада и щеше да е дори още по-яко, ако не ти говореше нонстоп за атмосферата на партито на Richie Hawtin или не припадаше, като чуе кои ще са хедлайнери на Solar Summer.

Като заживееш малко повече с нея, разбираш че апартаментът ѝ е супер подреден, че умее да сготви и боб яхния, нищо че понякога експериментира с пилешко с шамфъстък.

Мислиш си – 6-ица от тотото – перфектен коктейл от лудост и консервативност, бързо се влюбваш. През първата година всичко е наред, посещавате няколко партита в „Ялта“ и Интер експо центъра. Постепенно виждаш, че тя не е много хепи, не си много хепи и ти. Тя, понеже това не е нейният живот, а ти понеже не разбираш защо някой би прекарвал свободното си време по този начин. А после идва сезонът на партитата и фестивалите и тя започва да прави планове, в които ти не се вписваш. Най-добре я пусни да си върви, някои животни просто не могат да бъдат опитомени…

Литературна вечер

Тя обича 3 неща в живота: добри стихове, цигари и див секс. И след него още цигари. Прави тези повторения по няколко пъти на ден и дори не е нужно всеки път да ги прави с теб.

Балет

По всяка вероятност тя е от онези жени, които се отбелязват, че имат интерес, но реално никога не ходят на събитието. На всеки човек му трябва по една такава лъжлива лисица в живота. Ще бъдеш щастлив до такава жена, ако си добър с нея, не ѝ изневеряваш, къпеш се възможно най-често, осигуряваш ѝ финанси и социализиране, водиш я на екскурзии и правиш каквото ти се каже. А ако все пак някой път отиде на балет – да знаеш, това не е лисица, това е демон.

Дъбстеп/инди/алтернативно парти

Бъди добрият самарянин, подари ѝ малко любов, защото за последно е правила секс с четиридесетгодишния барабанист на популярната монтанска метъл група „Цироза“ преди 7 години. Не е грозна, не е лоша, не е безперспективна, само е взимала някои лоши решения в живота си.

Първоначално ще се изненадаш от факта, че може да изпие повече бира от теб и вероятно ще използва някои заучени саркастични фрази, докато открито се опитва да те провокира.

Просто така мисли, че е правилно. Малко под повърхността ще откриеш наранена нежна душа, понесла безкрайно количество възмутени погледи от дълбоко моралното ни общество. Нищо не знае да прави, но ще се научи заради теб, понеже осъзнава, че не може повече да води такъв живот. Просто бъди търпелив с нея.

Концерт на Цеца в Арена Армеец

Честито. Запознал си се с бъдещата майка на децата ти.

Ако пък искаш да разгадаеш фазите в живота на мацките тип парти енимъл – Тео Чепилов разказва.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *