Когато домашният ти любимец е по-известен от теб

На вашето внимание - най-популярните домашни любимци в социалните мрежи.

0 коментара Сподели:

Ако сред любимите ти инфлуенсъри присъстват само хора, то значи ти липсва непринудената, но задължителна, доза cuteness във feed-а. Затова горещо те съветваме да поправиш тази грешка. Инфлуенсърите ни заобикалят от всички страни и във всички форми – кучета, котки и още дълъг списък от разнообразна фауна спадат към така наречените Pet Influencers. В крайна сметка не само хората са способни да печелят слава в интернет. Нашата слабост към четириногите ни превърна в заклети фенове на домашните (social media) любимци, които завладяха онлайн пространството с чара, характера и не дотам перфектния си външен вид. Кои са те? Виж инфлуенсърите, които заемат челните места в социалните мрежи (и в сърцата ни).

Jiff Pom

С 8.7 млн. последователи в Instagram, това е един от най-симпатичните померани, превърнал се дори в Hollywood звезда. Jiff Pom участва във видеото към песента Dark Horse на Katy Perry, което го изстрелва още повече в светлините на прожекторите и го превръща в едно от най-популярните кученца на планетата. Jiff Pom е записан и в Рекордите на Гинес като животното с най-много последователи в Instagram.

Grumpy Cat

Това е котката, която завладя социалните мрежи и въобще интернет пространството, благодарение на нестандартната си външност и вечно сърдито изражение (което дължи на обратна захапка и дуорфизъм).

Grumpy Cat е личният ни фаворит Pet Influencer и как иначе, след като е главен персонаж в най-паметните мемета, появявали се някога в мрежата.

През 2013 г. Grumpy Cat става рекламно лице на Friskies и оттогава намусеното животно не спира да участва в различни рекламни кампании, като има издадени филм и книга. И ако Grumpy Cat продължава да си бъде все така чаровно намръщена котка, то собственичката ѝ Tabatha Bundesen определено има много поводи за усмивки, предвид, че домашният ѝ любимец “изработва” близо 100 млн. долара.

Loki

Loki е микс от хъски, аляски маламут и арктически вълк. С този забележителен произход, кучето-вълк лесно се превръща в най-добрия приятел (и спътник във всяко приключение) за собственика си Kelly Lund. Loki има партньорства с водещи автомобилни брандове като Toyota и Mercedes Benz. С подобни изключително успешни инфлуенсър кампании зад гърба си и милиони последователи в социалните мрежи, Loki е Instagram знаменитост, чиито снимки никога няма да ни омръзнат.

Venus

“Venus the Two Face Cat” е прозвището на една от най-странните котки, които някога сме виждали. Venus изглежда досущ като анимационен герой с изключително симетрично разделени половини на лицето – едната в черно със зелено око, а другата половина – в рижаво със синьо око. Всъщност този вид котки се наричат “chimera” и се предполага, че съдържат два различни типа ДНК, в резултат на обединяването на два ембриона в един.

Juniper Foxx

Да, Juniper Foxx е лисица. И не само, че е домашен любимец, но е домашен любимец инфлуенсър. Juniper има цели 2.3 млн. последователи в Instagram.

Дори има издадена книга, посветена на живота му.

Ако вече разбудихме любопитството ти, просто го последвай в социалните мрежи, за да разбереш що е то лисица у дома.

Tuna

“Tunameltsmyheart” e Instagram профилът на едно по-различно куче с интересна захапка, заради която най-вероятно се е сдобило с известността си. Tuna дори има втори Instagram канал, който е посветен главно върху пътуванията на кучето със собственичката му. С близо 2 млн. последователи, домашният любимец има куп успешни инфлуенсър кампании с брандове като Petfinder, Zappos, PetSmart и The Body Shop.

Nala

Животинчето е осиновено от приют и през 2012 г. собственичката му създава профил в Instagram, за да споделя снимки с приятели и роднини. Към 2018 г. Nala е с 3.5 млн. последователи, партньорства с Google, Uber, Purina и Persil – всичко това превръща котката в топ pet influencer в световен мащаб.

Doug the Pug

Симпатичният мопс се отличава с винаги актуални pop-culture снимки. Има собствени мърчандайз продукти, издадена книга, участия в TV предавания и в музикален клип на Fall Out Boy!. С други думи – истинска Hollywood звезда, в която са влюбени над 3 млн. верни Instagram фена.

Lil Bub

Симпатичният домашен любимец има кампании с Petfinder, Halo Food, Litter Genie, Stainmaster и Persil. Lil Bub стартира с акаунт в Tumblr през 2011 г. и само няколко години по-късно, вече има собствено предаване по Animal Planet и участия в няколко филмови продукции.

След този необикновен списък от social mediа муцунки, можеш спокойно да се “гмурнеш” в социалните мрежи и да намериш онези инфлуенсъри, които непременно ще направят деня ти по-усмихнат, а за още инфлуенсър истории – следи нашите приятели от Influencer.bg.

Ако и ти искаш домашен любимец – виж "Не си купувай приятел, осинови си" или историята на четириногите в приюта в Горни Богров.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *