GREEN DELI CAFE

Зеленият оазис в центъра на София

0 коментара Сподели:

Green Deli Café е онова място за здравословна храна, за което си мечтаят всички в офиса. Независимо в коя от седемте софийски локации ще започне денят ти, сигурно е, че във всяка една от тях ще намериш лично отношение, пресни, хрупкави кроасани и всевъзможни кафе напитки, във варианти със соево и краве мляко, които ще събудят и най-големия поспаланко. А ако предпочиташ чай, също няма да останеш разочарован, защото спокойно може да се каже, че Green Deli предлага завидна колекция както от български, така и от световни билкови и плодови чайове във всевъзможни комбинации.

Заведението много бързо набра популярност със своя уютен интериорен стил и богатия си асортимент от разнообразни ястия, включително вегетариански и вегански такива, подходящи за всеки тип здравословно хранене. Нашето „квартално“ Green Deli е това на ул. Раковски 165. Там обичаме да прекарваме времето си, търсейки вдъхновение.То веднага ни спечели с безплатен wi-fi, достатъчно място за всички от редакцията и безброй вкусотии.

Това, което безспорно го отличава от конкурентни локации, са домашно приготвените различни видове песто и хумус, на място омесените и опечени хлебчета и кроасани, както и персоналът, който винаги е в добро настроение и ще ти помогне да избереш най-подходящото за теб меню.

Освен сандвичи и салати, в Green Deli те очакват сезонни супи от естествени продукти, без изкуствени добавки, както и всякакви видове супи без животински продукти. За почитателите на десертите има впечатляващи сладки печива – пайове, кейкове, мъфини, които прекрасно се съчетават с над 20-те вида плодови и зеленчукови фрешове, които се предлагат тук.

Това, което прави Green Deli толкова уникално, е че е създадено от хора за хора, като е обърнато огромно внимание на това заведението да предлага комфорт за дълъг престой с книга и кафе, но и дава възможност за бърз бизнес-обяд. А ако съвсем нямаш време, можеш да си харесаш храна за вкъщи. Точно сега, ние сме в Green Deli на ул. Раковски, похапваме и разпалено разменяме идеи за новия брой.

Най-хубавото е, че ние открихме нашия зелен оазис, можеш и ти да откриеш твоя в София на следните адреси:

бул. Черни Връх 32,

Бизнес Парк София, сграда 5,

Бул. А. Стамболийски 31,

Бул. Цариградско шосе 47а (Полиграфия Офис Център),

Евро парк, бул. Цариградско шосе 40,

най-новата локация на бул. Цариградско шосе 7-11км, офис сграда Капитал Форт и разбира се,

ул. Раковски 165.

Тагове: Green Deli Cafe
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *