Точният летен избор за МАКСИмално удоволствие

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA

0 коментара Сподели:

Петзвездният Maxi Velingrad Park Hotel & SPA е семеен хотел с над седемгодишна история и ние няма да спрем да ти напомняме защо винаги го избираме, когато се появим по тези географски ширини.Разполагащ с пълна гама от СПА услуги, два външни и три вътрешни басейна, два ресторанта, външен и вътрешен детски кът, фризьорски салон и още много, хотелът е притегателната ни точка, когато искаме наистина качествена и пълноценна почивка.

Всичко това в комбинация със спиращата дъха гледка и факта, че е разположен сред най-големия естествен боров парк във Велинград, с изобилие от топли минерални води, ни връща тук отново и отново.

За финал ти подсказваме, че на 26 август за достоен завършек на лятото Maxi Velingrad организира Cool Pool Party с live band, джази настроение и страхотни коктейли.

След морските вълнения е време да изместиш купона в най-добрaта СПА дестинация, където те очакват много емоции, но и активна почивка на басейна. Определено ще чуеш много качествени поп и рок парчета на групата ROLLING OVER с фронтмен Дани Георгиев, китарист Пепи Рангелов и на пианото Стефан Стефанов. Няма как да не споменем и за Алек и Драго, които имат признат опит с летните коктейли и раздаването на усмивки от бара. Те ще се погрижат да не ни остава чашата празна и ще разливат екзотични вкусове с много лятно настроение чак до призори.

Повече информация за събитието тук.

На ушенце ти казваме какво още дочухме: за първи път, само в деня на партито (26-ти август), Maxi Velingrad ще допуска и външни клиенти. Входът е 30лв. и включва свободен достъп до СПА центъра и басейните. Трябва да се подсигуриш с предварителна резервация до 24-ти август,а офертата важи до изчерпване на количествата.

Побързай и събирай багажа за MAXI VELINGRAD – PARK HOTEL & SPA и виж някои от специалните им оферти.

Велинград
ул. “Николай Хрелков” 30
087 821 8888

Зимата сме в Рила…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *