Хващай пътя към бара

Голямото завръщане на Road 66

0 коментара Сподели:

Един легендарен бар, който ни е приютявал години наред, се завръща в нощния живот на столицата тъкмо навреме за стартирането на сезона. Всеки фен на рок/фънк/alternative и прочие прояви на добрия музикален вкус знае за какво говорим. Не оставаме равнодушни и към добрата селекция от качествено уиски, уютната атмосфера, аромата на дърво, както и към и снимките на Джим Морисън, Джими Хендрикс и куп други безсмъртни великани по стените.

Този петък, 8 септември, след освежаващ летен ремонт барът отваря врати с голяма доза фънк, която ще даде силен старт на сезона на есенните софийски партита.

Барът ни посреща отново, за да ни приюти в дъждовните дни и вечери, а ние успяхме да надникнем преди всички и да видим резултатите, които споделяме с теб в кадрите по-долу.

Обстановката е запазила емблематичния си чар и смеем да твърдим, че Road 66 си остава един от най-любимите ни барове в София, но с интегрирана приятна нотка минимализъм и лекота в интериора, която сякаш е всичко, от което имахме нужда.

От бара ни подшушнаха, че откриването този петък ще е придружено с малко по-фънк вълна в музикалната селекция от Краси Москов.

Всеки петък занапред на гости на Road 66 ще са разнообразни музикални селектори, които да разтуптяват сърцата ни с най-доброто от фънка и рока. През октомври стартират лайв изпълненията, които ще се състоят всяка събота.

Сред плануваните съботни партита дочухме имената на алтернативните български банди NU/ANCE и Paraplanner, което доста запали любопитството ни, но за това по-натам, няма да издаваме целия парти календар, така че stay tuned.

Към нещата, които наистина ни пленяват в Road 66, e, че е едно от малкото места в София, където предлагат наливен „Гинес“, както и пространството с капацитет от 60 места, което го прави идеалната локация за организиране на частни и фирмени партита. Съветваме те да отправиш своето запитване на 088 722 20 28 за ангажиране на пространството своевременно, защото няколко дати от коледния им календар вече са запазени.

Откриващото събитие утре е с вход свободен, музикалната селекция е изваяна до съвършенство, така че да е в пълен унисон с петъчната вечер, а зад бара ще са обичайните заподозрени, които ще се грижат да не останем жадни.

Адресът им е  ул. „Позитано“ 16,  а за предстоящите им събития следи  страницата им във Facebook.

Ето и как да съчетаваш бира с храна.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *