Ново място в София: La Terrazza di Serdica

Градът си има нов rooftop ресторант

0 коментара Сподели:

Панорамният ресторант La Terrazza di Serdica се разполага на последния етаж на бутиковия хотел Arena Di Serdica. Наслади се на изисканата концепция за автентична италианска кухня, приготвена специално от шеф Иджинио Кортело. Кулинарният майстор ще ти предложи гастрономична разходка с фини акценти от североизточния регион Фриули-Венеция Джулия – родно място на пенливото вино Prosecco.

Шеф Кортело е член на организацията на италианските готвачи, сертифицирани да представят италианската кухня в чужбина – Italian Chef of the World, и дипломиран Мастър шеф от Academia Barilla. Работил в Ню Йорк, Лондон, Доха, в менюто ще ти представи ястия, изцяло приготвени със сезонни продукти, внос от Италия.

Компания им прави винена листа с локални за италианския регион сортове. Неповторимата атмосфера на панорамната гледка се допълва от нежна музика, подходяща както за бизнес вечерята, така и за романтичната ти среща.

Изисканото меню и неповторимата атмосфера на ресторант La Terrazza di Serdica е мястото, където можеш да се насладиш на отлично приготвена, автентична италианска храна, независимо дали поводът е бизнес вечеря, среща с приятели или нещо по-специално.

Вкусовите ни рецептори празнуват

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *