Събитията в София през юли с Андреа Банда Банда

#мегасладката Андреа е ГОЛ агент в новата видео рубрика на Go Guide

0 коментара Сподели:

Сигурно си спомняш, че мегасладката Андреа банда банда, кино влогър и любимо наше същество, се присъедини към нашето семейство преди известно време. Ако не си спомняш – ето пилотния епизод.

Знаеш, че чувстваме като наш дълг и призвание да те водим на разходка из града – селектираме прожекции, информираме те за интересни изложби, пишем ревюта за театрални постановки, анонсираме най-интересните фестивали и концерти. През лятото обикаляме Гърция и Черно море, за да създадем карти джобен формат, които да са твоят верен спътник по време на отпуската, така че винаги да се чувстваш като местен.

На Андреа се спряхме заради неоспоримия ѝ чар, който в съчетание със селекция от културния живот на столицата се разгръща още повече и прелива в забавни видеа, с които да те информираме къде може да се засечем този месец.

Във всички тези селекции Андреа ще резюмира какво се случва в града, кое си заслужава да бъде посетено и какво можеш да очакваш.

С две думи – програма с по-интересните събития, които предстоят.

Тези свежи селекции ще са твоят видео гайд за интересните ивенти в София, стегнато и резюмирано, с най-доброто, което предстои.

Ето новия епизод, енджой:

Видеата можеш да намериш в нашия youtube канал (subscribe, subscribe), както и във facebook страницата ни.

Stay tuned, обещаваме да не те разочароваме.

Още свежест на къдрици ще намериш в интервюто тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *