Ново място на върха на града: Ozone Skybar & Lounge

Извън времето, пространството и живота долу

0 коментара Сподели:

На 120 метра от улиците, глъчката и забързаното ежедневие се чувствам в рая. И да, той определено съществува над земята – отвори врати на 20 юли.

Още с преминаването през въртящите се портали на входа на сградата някаква сила сякаш те отделя от света навън и те изпраща в измерение, където светлината и пространството са в изобилие. 6-етажният атриум дава усещането за величие, а скандинавският стил на фоайето кара очите ти да шарят по детайлите около теб. Запътил се към панорамния асансьор, осъзнаваш, че сградата няма аналог у нас.

Посоката е нагоре.

Всеки, който обича да гледа през прозореца, ще потвърди че няма по-хубава гледка от панорама на града.

Гравитацията ме тегли към скосените стъкла на 29 етаж и се наслаждавам на зелена, подредена, красива София от 120 метра над всички останали.  Геометричните форми от фасадата на сградата са се озовали в интериора и въпреки мащабите терасите те предразполагат да се почустваш доста уютно.

Препратките с озоновия слой са заложени още в логото на Ozone Skybar & Lounge, а цветовете около теб допълват усещането, че си в небето. Музикалната селекция те повежда надалеч от ежедневието. Пленена от гледката, сядам възможно най-близо до нея и си поръчвам коктейл.

В менюто те очакват осем авторски шедьовъра от миксолога Анатоли, които впечатляват с кратък списък от съставки, но невероятна презентация.

След като един Pink Fizz бълбука до теб, спокойно можеш да се огледаш около себе си.

Веднага ще забележиш, че има open bar суши, където майстор сушист Теодор Танков се вихри с всички класически предложения, които изникват в ума ти. Към него има три предложения за японски авторски коктейли.

Ако пък не си почитател на азиатската кухня, дневното меню те приветства да споделиш нещо вкусно с човека срещу теб или да се отдадеш на порция божествена храна с екзотичен привкус. Макар че се събират на една страница, предложенията обхващат всеки каприз, който можеш да имаш. За пълна наслада препоръчвам да завършиш с Малина „Кардинал“, приготвена от главната сладкарка Боряна Таскова.

Не бързай да ставаш. Летните вечери тук са с кралско усещане.

Магията се случва, когато платната на тавана се дръпнат и небето започне да ти се усмихва…

Аперитиво вечерите обещават ново измерение следработен релакс. Щом светлините на града започнат да блестят, музиката става по-силна, смехът по-искрен, животът по-красив. За хората, които огладняват късно или трудно си избират, има добра новина – кухнята на OzoneSky bar & Lounge  работи до 23 часа. Небцето ти няма да остане незадоволено!

От четвъртък до неделя можеш да се насладиш на newdiscoритъм, летни пулсации, студени напитки, леки хапки и добро настроение, обгърнати от залеза високо над града. В бъдеще очакваме живи изпълнения, следработни партита и много блясък в кралството на добрия вкус.

Не мога да ти обещая, че ще успееш да си тръгнеш навреме, но ако пуснеш котва тук –

брънч селекцията ще те вдигне на крака. Кулинарните художници са на разположение от 11:30 до 16 всеки уикенд, за да презаредят батериите ти.

Панагюрище – романтичните обятия на Средна гора

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *