Влез във всекидневието на Пабло Ескобар още сега

Най-новата ескейп стая в София ти дава възможност да се потопиш в истинския живот на Ескобар, и то само как!

0 коментара Сподели:

Пабло Ескобар – спорен, опасен, енигматичен, останал в историята, като най-кръвожадния наркобарон на всички времена и същевременно като благодетел на крайния квартал Меделин в Колумбия, за чиито жители Пабло е истински Ел Патрон. Личността и историята му са вдъхновявали режисьори, писатели, биографи и дори музиканти, а на нас, честно казано, животът в Колумбия от края на ХХ век ни е изключително любопитен. За нас и за такива като нас имаме грандиозна новина – 

първото наркос ескейп приключение в София вече е факт!

Отвори врати ескейп стаята „El Patron: По стъпките на Пабло“– изживяване, което за час-два ще откъсне твоя отбор от родната действителност и ще ви отведе в света на размирна Колумбия.

Играта трае 75 минути и в нея могат да вземат участие от 2 до 5 DEA агента. Да, ти и твоите приятели ще влезете в кожата на следователи от администрацията за борба с наркотиците на САЩ. Ще ви бъде поставена важна мисия, чието успешно изпълнение би спасило много животи.

Атмосферата определено ще ви пренесе в ежедневието на Пабло Ескобар,

като ще се докоснете както до неговата сила и могъщество, така и до неговия крах и падение. Пътят ви ще бъде осеян с много загадки, които ще изискват вашата пълна отдаденост и концентрация. Разбира се, всичките задачи ще трябва да изпълните в определено време, така че играта изисква бързина, точен ум и много адреналин, от хубавия.

Ваш колега, DEA агент, е внедрен под прикритие сред хората на Пабло Ескобар.

Подсигурил ви е времеви прозорец от 75 минути, в който екипът ви ще трябва да открие тайния тефтер на Пабло – мястото, в което са описани ключови сделки и участниците в тях. Екипът ви ще има възможността да се докосне до част от владенията на наркобарона, като пътят ви ще бъде осеян с изненади и загадки, през които трябва да преминете бързо и умело, за да откриете безценния тефтер. Съдбата на голяма част от наркотрафика е в ръцете на вашия разследващ екип, което, така казано, нас ни надъхва още отсега.

Подсказваме, че приключението наистина си заслужава, като може да подарите това изживяване и на приятели, колеги или ваши верни другари, с които обичате адреналиновите изживявания, посредством подаръчния ваучер, за който повече информация може да намерите тук.

„El Patron: По стъпките на Пабло“ работи всеки ден между 11:00 и 21:00 ч.

в района на жк Красно село, ул. Лерин 14, а бонусът е, че може да играете с промо код за 10% отстъпка – GoGuideMDB. За повече информация и резервации  мястото е тук или на 0879448836, а ние вече те очакваме във владенията на Пабло. Не пропускай!

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *