Sofia Karting Ring Mall: на пистата на забавлението

Рожден ден на висока скорост

0 коментара Сподели:

Толкова е яко там, че пулсът ни се ускорява дори само като се сетим за дрифта по завоите. А най-хубавото е, че в Sofia Karting Ring усвояването на нови умения върви ръка за ръка с удоволствието! И тази година едно от предпочитаните места за картинг продължава успешно да развива своето училище за млади пилоти. Картинг училището за шампиони е за деца на възраст от 7 до 14 години с афинитет към спорта. Очакват ги теория, практика и 18  карания с професионален инструктор. Обучението се провежда на групи от по 10 деца, като продължителността на курса е 3 седмици и включва 9 посещения. Всяко занятие е с продължителност час и двадесет минути,

разделено на теория, картинг сесии и анализи от инструктори и лектори.

В края на курса всяко дете получава сертификат за успешно преминаване, както и 20% постоянна отстъпка от Sofia Karting Ring. Сега е моментът за записвания на  office@sofiakarting.com.

Sofia Karting Ring дава и друга възможност на децата да се почувстват VIP – най-яките детски рождени дни ever!

Разгледай пакетите за рожден ден, които включват

картинг сесия, храна, напитки, жетони за симулатори, игрални маси, еър хокей, джаги, блъскащи колички и др. Детските картове модел Sodi LR5 са разработени специално за деца и тийнейджъри на възраст от 6 до 12 години. Той е изключително надежден и гарантира най-висока степен на безопасност, така че малкият състезател да се съсредоточи изцяло в извоюването на победа. Фотозаснемането и поканите са комплимент от пистата за рожденика, а родителите могат да се насладят на вкусен кетъринг и охладени напитки до своите малчугани!

9 школи за езиково и личностно развитие в София.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *