5 ресторанта, от които да поръчаш за Нова година

Остави приготовленията в кухнята на професионалистите

0 коментара Сподели:

Още съвсем малко и Земята ще направи поредната си пълна обиколка около Слънцето. Вместо да се връщаме назад към моментите, в които не ни се искаше 2020 изобщо да е започвала, поглеждаме към новите 365 дни, които предстоят и ги посрещаме подобаващо. Тези ресторанти ще готвят за теб в новогодишния ден, за да посрещнеш новата година както подобава. Ти се погрижи за бляскавата атмосфера у дома, а куриерите на Takeaway.com ще доставят до вратата ти вкуса, заради който да си кажеш, че най-доброто винаги предстои.

Поръчай с доставка от Takeaway.com и се наслади на новогодишна вечер като никоя друга. Защото тя наистина ще бъде такава.

Mediterraneo

Няма нужда да пътуваш чак до Средиземно море, за да се насладиш на регионалната му кухня. Пътешествията тази година се случват от дивана и още по-добре – най-вкусното от света на средиземноморската кухня, приготвено в домашен стил, идва при теб, когато ти не можеш да отидеш при него. Поръчваме от Mediterraneo и поемаме с пълен напред към хоризонта на добрата храна, приготвена с въображение и неспирно търсене на най-добрите комбинации.

Hamachi Ni 

Знаеш ли, че Hamachi Ni е първият японски рибен ресторант в София? Е, дори да го чуваш сега за първи път, не се колебай да се гмурнеш в морето от изобилия в съвременен японски стил. Потапяме се в дълбините на морските изкушения и точно като ценни перли в менюто на ресторанта откриваме традиционна мисо супа, екзотични салати, скариди, приготвени по различни начини, крабове, щипки от раци, миди Сен Жак, японска темпура и рибата хамачи.

33 Gastronauts 

От 33 Gastronauts с внимание и желание ще ти доставят най-богато сетивно изживяване, като комбинират вкусната, предизвикваща интерес храна с усещането за домашен уют и топлина. Нима ти трябва нещо повече? Тук кухнята се разгръща върху картата на Европа и ни изпраща на приключение из земите на Стария континент.

Umami 

Японската кухня има своя дом в София и това е ресторант Umami. Дори когато не можем да се наслаждаваме на величествената градина на ресторанта, избираме да поръчваме от него, защото духът на Изтока се въплъщава във всяка чиния. Че „вкусът е усещане“, разбираме дори с малки хапки и в домашни условия се наслаждаваме с пълна сила на петия, възхитителния вкус, който няма как да опишем, а само да опитаме.

Golden Nero

Без значение дали търсиш вкусно предястие, основно или десерт, в Golden Nero ще те зарадват със селекция от подбрани продукти. Някои от тях идват от различни райони в Италия, а други са продукция на родни български био ферми и домашни производители. Комбинацията на всичко и поднасянето оставяме на професионалистите! Няма да останеш разочарован, защото тук храната се приготвя с много отношение и в момента на поръчката.

Ето една класация за музиката на годината.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *