Conceptual Talks

Да се вдъхновим от бъдещето и да живеем в него.

0 коментара Сподели:

Да се вдъхновим от бъдещето и да живеем в него. Това можем да направим, ако отидем на Conceptual Talks – събитие, свързано с интериорния дизайн. Иноватори от България и чужбина се събират на едно място, за да ни покажат най-добрите съвременни течения в обзавеждането и проектирането. 

Дали в дома, или в офиса – всички искаме да се чувстваме уютно.

Нещо повече – искаме този уют да бъде и модерен.

Затова на 28 Март ще имаме възможността да разберем тънкостите на интериорния дизайн и как да живеем в красота. 

Опита си в тази област ще споделят професионалисти от Италия до Холандия. Редом до тях ще застанат имена и от България, които ще ни докажат, че имаме какво да покажем както на европейската, така и на световната сцена на интериора.

В събитието всеки ще успее да намери себе си чрез призмата на дизайна. Минимализъм, екология и дори 3D проектиране – Conceptual Talks ни предлага разнообразие от теми. Освен това обаче, на събитието ще станем свидетели на разнообразни презентации и дискусии.

И кой знае, може именно там да се реши бъдещето на интериорния дизайн? 

Бъдещето можем да видим напълно безплатно – събитието е с вход свободен. Единственото, което трябва да направите предварително, за да отидете, е да се регистрирате онлайн. 

Мисъл, красота и дизайн. Това искаме да видим. Холандски, италиански и български архитекти, европейско мислене, презентации, дискусии и… визионерство. Това предлага Conceptual Talks. И нямаме търпение да видим останалото. 

Датата е 28 Март, началото е 10 часа, а мястото – Интер Експо Център. Събитието е част от международните изложения "Техномебел и светът на мебелите". 

Повече за програмата на събитието прочетете тук. 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *