Неастрологичен хороскоп: 8 – 14 юли

„До момента се справяш чудесно!“

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, благодарение на който ще си припомниш, че на 9 юли ще се чества годишнина от рождението на Иван Вазов!

Овен

Ще се обърна към вас с думите, с които един кастинг директор се обръща към начинаещите си порно актриси: „До момента се справяш чудесно!“. За да постигнете обаче голямата си цел, е необходимо да прекрачите прага си на комфорт, след което има голям шанс да си скъсате задника от… усилия. Затова сами преценете дали си струва. 

Телец

Седмицата ви ще бъде едно голямо разочарование. Първо ще ви откраднат колелото, после ще ви откраднат и живота, но само на кино. Навреме се усетих, че това е сериал.

Има и добра новина. В супермаркета са пуснали на промоция пържолки от свински врат, което не е точно бира с цаца на Градина, но е not great, not terrible. 

Близнаци

Чакат ви свади с шумните ви и невъзпитани съседи. Ако искате да ги обидите и едновременно с това да се отървете от тях, им кажете, че са аборигени, и ги пратете да празнуват седмицата на аборигените в Австралия. 

Рак

На вас това лято ви върви толкова само на секс, че чак се плаша. Дори малко ме хваща яд, че не мога и аз да се включа, но млъкни, сърце! Похвално е, че страда сърцето, а не други части от тялото ми. Както и да е, тази седмица пак секс, но от другата вече трябва да се спрете, защото ще ви завидят. 

Лъв

Не искам да ви отчайвам, но докато на вас ви се отели волът, то Раците си живеят живота. Не бъдете мили котенца, ами отключете тъмната си страна и сложете прът в колелото на сексуалния фестивал на Раците. 

Дева

На 11 юли ООН чества Деня на човечеството и няма по-подходящ от някой представител на зодия Дева, който да подреди по азбучен и всякакъв друг ред поканите за големия купон. 

Везни

Седмицата за вас предвещава катаклизми. Марс е в знак Козирог, Нептун е в 6 дом, а Луната спи безплатен призрачен сън.

Всеки, роден след 1995, би се зачудил от последното, а Не_ти… който схванал, схванал!

Скорпион

14 юли е ден, който всички по света свързват с Френската революция. За вас обаче е просто пореден повод да потърсите френски ласки, макар да е неделя и всички да са на морето. Вашият апетит не познава граници и почивни дни. 

Стрелец

Толкова ви е сив хоризонтът, че чак се плаша дали ще успеете да внесете малко цвят в него, преди да е дошла есента. Спокойно, имам решение! Докато някои празнуват Френската революция,

вие обърнете внимание на не по-малко живописния ден на нудиста в САЩ! Дрескодът се разбира от само себе си…

Козирог

Време е да разширите хоризонтите си на влияние. Забравете за това да гледате в своята градинка. Започнете да се тревожите за популациите на дървесни жаби край водопадите Игуасу. Който си мисли, че е лесно да се чифтосваш по водопади, въобще не е познал. Помислете за фондация от типа на „Балкани за Игуасу“. 

Водолей

За бога, братя, не ходете на море все още! Ще се опитат да ви подлъжат с примамливи оферти и обещания за цаца на корем и бира до колене, но това е уловка. Водата още е студена, а вашият силен морски период ще е през август. 

Риби

На 9 юли в Русия е денят на рибаря. Там не прощават по такива поводи. Пазете си здравето, сексът може и да почака! Сега едно обръщение към Мелани, набор 2000, която ще бъде първи курс студентка в УНСС тази есен. Приятно лято и внимавай с плажното масло. Съветвам те да е над фактор 20. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, график на слънчевите изригвания, магии против изгаряне и чадъри за слънце на достъпни цени, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Ето какво вещаят звездите за месен юли.

Ако вече плажуваш в близката Гърция – ето кои са най-добрите барове, ресторанти и хотели в Касандра, Халкидики.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са бюти тайните на лятото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *