Неастрологичен хороскоп за месец юли

Какво видя маг Жаклина за един от най-отпускарските месеци

  • 01.07.2019
  • от Андрю

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който не е толкова изтъркан, колкото лафът, че след Джулай морнинг следва Джулай вторник! Освен това 1 юли не е само Джулай. В Гана е Ден на републиката, в Киргизстан е Ден на данъчната служба, а в Лесото Ден на семейството...

Овен

Така сте се вкопчили в идеята за перфектно лято, че чак ми е мъчно да ви напомня, че то вероятно няма да се състои тази година. Колкото и географски ширини да смените в търсене на успех, лошият късмет ще тича след вас като гладен Джак Ръсел след изплашен заек! Разменете буквите и станете обсебени от идеята за перфектно тяло. Шансовете ви са по-големи, така като гледам. 

Телец

Вашата съдба е много подобна на Овните и съюзът между двете зодии би бил изключително плодотворен този юли.

Ще изгрее слънце и на вашата улица, но няма да е точно сега.

Нищо лично, просто не ви харесвам...

Близнаци

Едната ви половина си е съвсем наред, но другата, уви. Колкото и шизофренично да звучи, поканете особняшкото си Аз на бутилка мента и отбележете 2 юли – световния ден на НЛО. Вече чувам музиката от „Досиетата Х“ и ми е по-спокойно, защото знам, че истината ще е някъде там! 

Виж повече: Easy like a Sunday Reading: Какъв е смисълът в този живот?

Рак

През юли Луната ще бъде в 6 дом, а вие в дома на новото си гадже. От стоене, седене и най-вече лежане там някак ще забравите, че трябва да отидете и до морето. Спокойно, то и догодина ще си е там, а сексът е до време...

Лъв

Имам страхотна новина за жените зодия Лъв. През юли някоя дама ще се превърне в новото гадже на Гришо. Ще се забиете на Обзор.

След това той ще си тръгне от вас и август ще е септември, а вие ще носите цял живот титлата „бивша на Гришо“.

Няма какво да се лъжем, другите колежки с това звание са силна компания. Особено Серина, като я гледам, може да прави на лег пресата с целия ни национален отбор по футбол барабар с феновете! Мъжете зодия Лъв засега само ще гледат, защото им е жега за подобни подвизи.

Дева

Лятото за вас се очертава да премине изцяло според първоначалния план, което всъщност е бил първоначалният план. През втората половина от месеца атмосферното налягане ще бъде по-ниско от нормалното за този период, което... извинявайте, този текст ми е останал от прогнозите за време, които правя за Канал 3 и завръщащия се в ефир Канал 2001. 

Виж повече: 5 парчета за танцуване пред огледалото

Везни

През юли зодия Везни ще преоткрият чара и удоволствието от добрата стара, но златна задна прашка, при това на открито. Внимавайте, че в днешно време глобяват и по-лошото - прекъсват точно преди най-хубавото!  

Скорпион

Не е лесно да си Скорпион! На 6 юли ООН чества Световния ден на целувката, но един истински Скорпион не може само с една целувка. Посетете някой от семинарите за личностно развитие на маг Жаклина, за да поработите върху проблема. Първият е на 3 август от 14:30 часа. Събираме се на Златните мостове. Ще ви държа в течение за детайлите!

Стрелец

Вашето лято до момента върви с емоционалния заряд на 50 нюанса сиво, само че не филмът.

Разбирайте ме буквално. Всичко ви е сиво и скучно и не правите нищо друго, освен да сте с ръка в гащите. Има решение! Потърсете ме в кабинета ми и ще ви го разкрия... Сега едно специално и платено обръщение към клиентка. Стефания (тя не се казва така, но си знае, че е за нея), моето момиче, не чети хороскопи на работа, ами си хвани гадже! Подходящи съюзи са с мъже зодия Лъв и Дева. 

Козирог

Вашият юли ще мине под знака на емоционални проблеми и дупки, породени от предателство към роднини. Те ще ви натякват грешката ви и докато не се извините и не изкупите вината си, няма да намерите покой. Потърсете утеха на Каймановите острови, където на 7 юли е празникът на местната конституция. Там няма да срещнете роднини, а ще пиете коктейли. Не е зле, а?

Водолей

Вие сте по-сладки и невинни и от бебета орангутани на разходка в Източните Родопи. С това искам да ви кажа да носите шапка през този месец, иначе рискувате кратуните ви да се напекат и да почнете да правите непоправими глупости, за които да съжалявате на следващата сутрин!

Риби

Вашето лято също върви с емоционалния заряд на 50 нюанса сиво, само че вие сте в ролята на Саша Грей.

Само ви бият и любят. И то не само на работа, ами и на улицата. Приберете се у дома, ако и там никой не ви обича, си отидете на село! 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, прогноза за времето в Гърция през почивните дни през септември, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! За всички мои сладки клиенти европейци! Празнувайте на воля Световния ден на шоколада 7 юли!

Кои са най-нелепите кадри на инфлуенсъри от Чернобил?

Тук всички сме луди

Гледа ли новото ни видео?! Виж бюти тайните ни за лятото