Сериалите са новите филми, са новите книги, са новият живот. Затова и толкова се вълнуваме, когато с нови сили стрийминг платформите започват да бълват фреш заглавия за годината. Тази седмица сме ви подбрали три броя за героя, които няма как да са по-различни един от друг.

Ето кои са горещите серийни заглавия на седмицата:

Първият е най-трендинг нещото в България в момента,

Lupin: нов прочит на приключенията на легендарния френски крадец джентълмен Арсен Люпен, този път във вид на модерна черна крими комедия. И ако се чудите каква е връзката с литературния първообраз – героят в сериала се вдъхновява да стане крадец от една от книгите на Морис Льоблан. После от позицията на чистач в Лувъра се заема да реализира фантазията си.

Следващото горещо заглавие в списъка е Bridgerton, американска драма със сетинг периода в английската история, когато младите дами, достигнали зрялост, били представяни на пролетен бал с цел намиране на съпруг.

Това е централната тема в сериала, който е базиран на серията от романи на Джулия Куин.

Историята се върти около семейство Бриджъртън с всичките им синове и дъщери (по четири и двете), а ако не ви стигат тези герои, има и още – Федърингтънови, които добавят цвят на историята. Тонът на сериала е лек и разпускащ като перце, но точно в това е красотата му.

За финал сме оставили черешката на седмицата: Никълъс Кейдж е водещ на научнопопулярна поредица с тема „Историята на мръсните думички“. Ако винаги сте се чудили откъде идват думи като f**k, sh*t, bitch, d**k и pu**y

– вашият щастлив миг настъпи.

Освен на колоритното представяне на темата с помощта на актьор, който знае как да изрече звучно всяка една от споменатите, поредицата разчита и на експерти, част от които даже знаят какво говорят. Ако подходите с чувство за хумор, много ще се забавлявате – в противен случай няма нужда да си го причинявате.

Истински истории за нелегални партита по време на пандемията.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *