Морска къща в града в няколко стъпки

Интериорни намеси за мигновени плажни вибрации

0 коментара Сподели:

Къщата на плажа е може би една от най-котираните мечти. Но за повечето от градските хора е просто блян, който трудно става реалност, когато работата, семейството и принадлежността ти е на град, далеч от прохладата на морския бриз и комфортния шум на вълните.

Когато си мислим за къща на плажа, може би първото нещо, което се сещаме са пясък, мидени черупки и, разбира се, море и небе.

За щастие, има как тази вибрация да бъде пренесена и на километри от брега с някои препратки в интериора.

И ето ни тук, в офиса на Раковска, мечтаейки да сме полегнали на някой плаж, събираме вдъхновение за домовете си, с които да ги превърнем в малки идилични местенца, които крещят – искам всеки ден да е лято!

Това, което трябва да бъде водещо в интериора е той да е светъл, просторен, с тематични акценти в бяло, синьо, а понякога жълто, което да допълва безкрая в представата ни за морето и океана. Раирани краски, леки тъкани, естествени материали, като дърво и камък, килими в скандинавски стил, снимки от последното морско приключение наоколо, сърфове, гребла, изваждаме целия си морски запас на показ. След това затваряме за малко очи, отварямве ги и се пренасяме, където си пожелаем. По-лесно е отколкото си мислиш…

Арт резиденция на село

Терасата – склад или зона за релакс

Гледа ли новото ни видео?! Виж заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и спечели награда

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *