Есента има нужда от чисто начало

Ние с нашите приятели от Domestina вярваме, че всеки има нужда от чисто и ново начало. На есен почистваме дома, за да може душата да го последва

0 коментара Сподели:

Когато първите есенни листа обагрят всичко наоколо, а ние окончателно изтупаме пясъка от глезените и влезем в работен mood, имаме нужда от нещо, което да ни подготви за новото начало. Имаме нужда от чисто нов бял лист, на който да запазим онова магично лято с цялата му енергия и сол по устните, но и който ни дава възможност да напишем новите си есенни истории – по-пълни, цветни, топли и вдъхновяващи. Заради всичко това, а и за да влезем в есента възможно най-мотивирани, сме ти подготвили

личния ни кратък наръчник от точно три лесни стъпки, които ще ти помогнат за качествен детокс преди студения сезон,

след който новите ти мечти ще имат буквално чисто поле за изява. Както им отива!

ДОМЪТ Е ТАМ, КЪДЕТО СЪРЦЕТО ХОДИ БОСО

Домът е нашето скривалище. Тайният ни замък, в който и тялото, и духът отдъхват, зареждат се и се вдъхновяват за всичко, което се случва отвъд прозорците. Домът ни е важен, а още по-важно ни е той да искри от чистота, за да може сърцето ни да се събуе босо по пухкавия килим и да му е приятно да мечтае. Когато имаме нужда да подготвим личното си пространство за новия сезон, без колебания се доверяваме на нашите приятели от Domestina. Domestina.bg е най-умният начин да резервираш почистващи услуги у нас, като платформата се стреми да осигури максимална грижа към клиента.

На сайта им внимателно са селектирани най-добрите почистващи фирми на пазара, за да може буквално само с няколко клика да избереш това, от което се нуждаеш, като си спестиш всички излишни разговори, ценно време и некоректни изпълнители. Заради ценностите на компанията, зад които ние стоим с две ръце

– да търси щастие и стопроцентов комфорт за клиентите си,

от Domestina няма да ти предложат най-скъпата услуга или тази, от която не се нуждаеш. Тук бързо може да направиш онлайн поръчката си, като сам следиш оценката и рейтинга на предложените фирми и съотношението качество/цена, което в платформата е наистина впечатляващо. От Domestina ти осигуряват и 48 часа гаранция за качество и форма за оценка веднага след посещението, защото им е важно личното мнение на всеки клиент, като компанията не се намесва в коментарите или реалните оценки на сайта си, така че потребителите им имат възможност да са винаги коректно и точно информирани.

Ние сме фенове на тяхното Основно почистване, но ако се нуждаеш от експедитивна намеса – заложи на Експресно почистване, което само за два часа ще ти осигури перфектен поддържащ вид на твоето домакинство на изключително достъпна цена. Може също да избереш домашна помощница, резервация за почистване след ремонт или на някоя от останалите им услуги, които може да намериш точно тук. Домът ти го заслужава, а ти ще се чувстваш много по-добре след като го детоксикираш основно. Обещаваме!

ТЯЛОТО – ХРАМ МОЙ

Да се погрижиш за тялото си във времена, в които всяко кихане предизвиква притеснени погледи в околните, е необходимост, която те съветваме да не пропускаш. След като си почистил дома си, е време и за по-важния такъв, а именно – твоето тяло.

Ние сме фенове на постепенните и не толкова агресивни детоксикиращи процедури,

за да не причиняваме допълнителен стрес на и без това изтощената ни от смяната на сезоните физика. Съветваме те да започваш есенните сутрини с топъл чай от любимите ти билки, като чудесни са мащерката, листата от ягода, шипките и мурсалският чай, но не добавяй нищо към ароматната топла чаша. Лечебният чай се пие чист, без мед и лимон и има нужда да е първото нещо, което приемаш сутрин и поне 15–20 минути след него да не консумираш друго, за да му дадеш поле на изява и да си свърши работата. След като си „измил“ тялото отвътре, затоплил си цялата система, събудил си леко перисталтиката – препоръчваме да се раздвижиш с лек сет от йога или любимите ти сутрешни активности, за да подготвиш тялото и да му дадеш нужната енергия за предстоящия ден.

МИСЛИТЕ МИ ЧИСТИ

Качваме се нагоре по стълбичката, за да стигнем до наистина важните неща, а именно

менталната ни настройка, която предопределя как, с какво темпо и в колко добра кондиция ще прекараме деня си.

Неслучайно те посъветвахме да почистиш първо дома си – когато подреждаш вън, нещата се нареждат и вътре. Но за още ти е нужна кратка медитация, любимата музика, топли аромати на кедър, ванилия или енергизиращ цитрус, които ще помогнат да укротим мислите и да им дадем желаната и положителна настройка. Не забравяйте, че на мозъка му е нужно време да се събуди, така че в хладните, мрачни и дъждовни месеци любопитни и позитивни подкасти са нашият начин да се образоваме, усмихнем и насърчим за изкачване на нови върхове, слушайки ги на път за работа.

За финал ти напомняме, че предварителната подготовка е най-добрият начин за успешно стартиране на нещо ново, така че не се колебай – почисти дома, тялото и ума си и давай смело напред.

Есента определено обича смелите, а за да имаш верни помощници поне в първата крачка –

Domestina те очаква тук. Избери най-добрата услуга, от която се нуждаеш, защото от компанията вярват, че всеки заслужава чистота и комфорт без компромиси в най-важното и съкровено място – дома. Там, откъдето мечтите започват.

Тези песни са писани за известни личности.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *