Go Guide After Work Social Club Vol. 11: Влез в Страната на чудесата

Тази сряда София отваря сърцето си за специалното vol. 11 измерение.

0 коментара Сподели:

Безброй цветни лампички, причудливи коктейли и най-цветните хора от града – съставките на магията ще опитваме на уникалното Go After Party на територията на Once Upon a Time… Bibliotekata.

Ако и ти като нас винаги си мечтал да правиш компания на Алиса,

то радостно те приветстваме в света на чудесата, който създадохме специално за теб. Този път следработната фиеста ще се вихри в една от любимите ни централни градини и ще те посрещне с магическа отвара за добре дошъл в един съвсем нов свят.

Кули от карти и огромни цветя, сред които наистина ще се почувстваш смален като в приключение от приказките. Очакваме те с много изненади и награди.

На 26-и дружно напускаме познатото ежедневие за една специална вечер. Както добре знаеш, компанията на любимите афтър уърк партита е винаги готова за неочаквани авантюри, а приятелите от Fashion Days вече знаят най-добрите начини да ни впечатлят.

В магичния градски оазис ще властва музиката на DJ Ihou, добре познат ти от Go Guide Stay Home фестивала.

Този път ще му се насладим на живо, точно под звездите в сърцето на града.

Танци и чудеса ще се случват около приказния фонтан, в който ще можеш да откриеш вълшебствата на плаващото чаено парти. На събитието отново ще се доверим на  Bononia Estate – let your spirit fly, а този път ще има wine tasting и специален винен бар. Ако помниш партито миналата сряда, значи ще ни се довериш и този път.

А когато имаш път към морето.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *