Пренасяме джунглата в града на After Work Social Club

The jungle’s in the city and the livin’ is easy

0 коментара Сподели:
jungle

В сърцето на очарователната амазонска джунгла,

където изумрудените сенки се простират докъдето стига окото, се намира свят, изпълнен с романтика и мистика. Сред симфонията от екзотични създания и ритмичния шепот на листата, любовта разцъфва по най-необикновен начин. Потапяме се в гоблена от живи цветове, докато залязващото слънце боядисва небето в нюанси на страстно оранжево и наситено, кадифено лилаво. Позволяваме на лекия бриз да погали кожата ни, носейки със себе си аромата на цъфтящи орхидеи и древни тайни. Ръка за ръка, оставяме магията на амазонската джунгла да запали душите ни, докато създаваме незабравими моменти сред най-завладяващата прегръдка на природата.

За следващото издание на After Work Social Club сме ти замислили екзотично преживяване, което дълго да помниш. 

Откачаме се от матрицата и се връщаме назад във времето, когато изследователи са тръгвали на експедиции по непознати далечни земи…

Просторът на девствената природа ни обгръща отвсякъде.

Намираме се в тропическа гора, а диви животни дебнат отвсякъде.  Амазонска джунгла, тайни проходи, древни цивилизации и истинско приключение в сряда след работа – какво по-подходящо време? Докъде ще стигнеш като изследовател на такова пътешествие зависи само от теб.

Не е загадка, че на събитията си обръщаме специално внимание на неотменните предвестници на доброто настроение. Музиката този път е в ръцете на ярката Деница или DJ CooL Blue. Коктейлите пък ще са с аромат на лято, благодарение на Zubrowka. Ще те очакваме в Tobaco Garden Bar след 18:30 с обичайното си добро настроение и готовност за изненади. 

Събитието се осъществява благодарение на усърдната работа на приятелите ни от The Event Company, които винаги разбират заданието.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *