After Work Social Club: Балкантон

0 коментара Сподели:
After Work Social Club Балкантон

Следващото издание на After Work Social Club ще се превърне в машина на времето, която да те потопи в носталгия за отминалото време. 

Връщаме те в реалността в България към края на 70-те и началото на 80-те. На родния небосклон се появяват все повече групи, които пресъздават стила на така забранената Европа.  Косите са буйни, очните линии задължителни, чарлстоните модерни, а Петко си е все така с мустака. Стари радиа, грамофони, телефонни шайби, телеграми, фотоапарати с ленти и чичо Манчо, който чака цвят за своя Запорожец.
Връщаме се назад, когато игрите бяха навън по улици, училищни дворове, градинки и паркове. Припомняме си ваканциите, когато Стражари и Апаши, Скачане на ластик, Дама, Сляпа Баба бяха нашето ежедневие, което чакахме с нетърпение. А за най-добрите сме подготвили игра с фунийки, където най-точните могат да си тръгнат с подарък от Go Guide!

Музиката е БГ диско!

От онова, наистина хубавото. Нека си припомним старите любими изпълнители като Лили Иванова, Тоника СВ, ФСБ, Трамвай Номер 5 и т.н. Всеки ще може да преслуша избрана песен от нас, и ако я познае, да си тръгне с плоча за спомен.

Коктейлите… Ах!

Знаем, че няма как да върнем лимонадата в стъклено шише, нито да ти поднесем домашната ракия на Бай Иван, от която ти пукаха ушите. Приготвили сме тематични питиета, които няма да останат след партито, за да им размениш капачките. „Коктейл без име“, „Детска закуска“ и „Българска роза“ за трите еликсира, с които пътуваме 40 години назад.

Кравай и Аптека не са това, което бяха, но ти имаш възможността да се върнеш там! Очакваме те.

Датата на пътуването е 31 май, часът – 18:30.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *