Spotted by Locals: Румяна Стойкова

Криейтив лидер и истиска фурия

0 коментара Сподели:

Стиляна Иванова

Срещите с тези градски герои бяха направени преди началото на извънредното положение в страната. Пускаме ти ги сега, защото се надяваме, че скоро отново ще бъдем на любимите си места и използваме случая, за да ти съобщим, че новият брой на Go Guide излиза само след дни в онлайн формат. Stay Tuned!

И в този брой те запознаваме с трима от любимите ни градски персонажи. Питаме ги за любимите им градски случки и най-яките места в града. Следвай Белия заек и техните съвети за добре прекарано време.

Най-интересните кулинарни спотове?

Зависи каква е целта. За снимки в Instagram и впечатляващ плейтинг трябва да попитате хора, които инвестират маса време в проучване. На мен ми е супер в Grindhouse – и заради бургерите, и заради мястото. В Royal Thai на ъгъла на ул. „Цар Шишман“ и ул. „Славянска“ – също. Особено с приятели, а моите разбират от храна. В Takoteka и „Дедо Мацо“ е супер секси.

Местата, където партито и танците са гарантирани?

Танците и партито всеки сам си ги носи, само мястото се сменя. Иначе кой не знае К.Е.В.А., кой не е танцувал на втория етаж? Танци има винаги на елегантно извисяващите се и мързеливо скандални партита We like Kitsch. Има и на концерт на Last Hope.

И понеже много ценя танците, приканвам за повече места, където да се развихри човек…

Ако трябва да измислиш слоган за София?

То не е много лесно да измислиш слоган за каквото и да било, да не говорим за толкова специално място. Моята София е млада, талантлива, подозрителна, пленителна, хаотична и забавна. Дава ми много, но и много ми взима. Всеки си има неговата София. А и не е трудно да се влюбиш в нея, затова: ВИНАГИ ТВОЯ!

Ако ти се чете още за вдъхновяващи жени, виж разговорът ни с Венета Нейнска

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *