Go Guide Stay Home Festival: с кой ще танцуваш сякаш никой не гледа

0 коментара Сподели:

Като медия, отговаряща за масовите градски забавления, Go guide се чувства длъжен да влезе в домовете на своите фенове, за да повдигне тонуса и да направи връзката с любимите си артисти и локации истинска и жива. На 2 – 3 май ще се проведе първото издание на STAY HOME FESTIVAL, което нямаше да се случи без идеята на Влади Герасимов и Вероника Вапирова, в подкрепа и с участието на някои от най-цветните музиканти, актьори, диджеи, илюстратори, комици, художници, йога учители, крафтъри и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена.

Идеята беше да започнем този текст с някоя надъхваща мисъл за танцуването.

Танците обаче нямат нужда от думи, те имат нужда единствено от теб и огъня, който разпалваш с всяко движение.

Точно затова минаваме директно на важната информация – по време на Go Guide Stay Home Festival ще можеш да посетиш няколко танцови класа, посветени на различни стилове. Кога, ако не сега да се впуснеш в магията на танцуването и да стъпиш завинаги в обувките на умеещия да разказва истории с движение?

Swingin Monkeys и Flava House ни предизвикат да разчупим рутината и да се впуснем в приключението, в което всеки може да участва, стига да може да брои до осем (а дори и да не може – ще се научи). Както подсказва името на студиото, Swinging Monkeys ще ни запознаят с романтичните стъпки в суинг танците и ще ни направят част от една вечно усмихната култура. С Flava House обуваме кецовете и се впускаме в брейк стила, за да разчупим границите на скуката, която иначе ни грози от всички страни тези дни.

Няма значение дали си начинаещ или напреднал в танцовото изкуство,

сигурни сме, че ще намериш причина да влезеш на stayhomefestival.com. Още повече, че ако никога досега не си посещавал танцов клас, докато си вкъщи е точния момент да се запознаеш с основите. Сигурни сме, че ще се влюбиш и ще се втурнеш към залата веднага след края на извънредното положение.

И сега, и тогава още вълнуващи преживявания те очакват на easybook.bg, където букваш услуги бързо и лесно– нашите партньори, с чиято подкрепа танцуваме по време на домашния фестивал.

Go Guide Stay Home Festival се осъществява с генералната подкрепа на Takeaway.com.  

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *