Магия, музика и любов в планината – време е за Meadows in the Mountains

Родопското село Полковник Серафимово отново ще се превърне в дом на хиляди хора от цял свят

0 коментара Сподели:

Фестивалът Meadows in the Mountains отбелязва 10-тото си юбилейно издание с вълнуващи изненади за своите верни фенове. Родопското село Полковник Серафимово отново ще се превърне в дом на хиляди хора от цял свят, за да ги приюти за 4-дневно бягство от реалността, дълбоко в сърцето на планината.

Тази година фестивалът ще се проведе от 4 до 7 юни и организаторите обещават още повече музика, още повече танци и най-вече – завръщане към истинските ни корени чрез досега с природата и планината.

Отбелязването на 10-годишнината на фестивала ще започне още на 27-ми март с подгряващо парти в София. Новото градско убежище са всеки обичащ танците до сутринта – Koncept Space – ще отвори врати за няколко Meadows артиста, които ще имат важната мисия да принесат енергията на Поляните тук. Зад пулта ще застанат Freakenstein, Rodrigo, Snezhana, Kei b2b Raredub, Ropotamo Collective – live. В продажба са комбо билети, които осигуряват достъп до фестивала и пре-партито на промоционална цена. 

MEADOWS FAMILY MEETUP: LOVIN' A DECADE

През февруари организаторите обявиха и първите имена в lineup-a на фестивала.

Голямата новина за българските посетители тази година е, че за първи път в планината ще се изяви KiNK – един от любимците на родната електронна сцена.

Програмата тази година има и силно изявено женско присъствие – някои от най-влиятелните и разпознаваеми жени DJ ще разтърсят планината през юни. Jane Fitz и нейният електро лейбъл се завръщат в планната след дъглогодишно отсъствие – нейният първи гиг на Meadows е в далечната 2012 година. Miss Jay също е част от lineup-a, прелитайки директно от Холандия, за да разкаже своите музикални истории. Magda е следващото нежно попълнение на фестивала. Творец, който влага емоцията и енергията си в проекти, толкова различни един от друг, но всички носещи нейния уникален почерк – алкохолни напитки, колаборации с high tech брандове, мода и изкуство, и разбира се нейната най-голяма страст – музиката. Определено нямаме търпение за нейния дебют на Поляните, а и тя определено е любимец на българските фенове, които неведнъж са танцували под нейните звуци.

И още много известни и нишови артисти, които ще държат будни гостите на фестивала цели 4 дни. Освен богата музикална програма, организаторите обещават и активни дневни занимания като йога сесии, тематични уъркшопи, медитации, спорт… Фестивалът функционира така, че да осигури за всекиго по неща в рамките на 4-дневното бягство в сърцето на Родопа планина. Освен това,

събитието традиционно изповядва zero-waste и no plastic политика, която и тази година ще бъде подчертано важна част от организацията. „Не оставяме нищо след себе си, освен вибрацията на нашите стъпки и енергията от танците ни“.

С това организаторите призовават феновете да носят свои метални кенчета, с които да поръчват напитки от баровете, пластмасовите бутилки са забранени на територията на фестивала, а храната, която се консумира на място, е произведена изцяло в региона.

Повече информация за музикалната програма и съпътстващите активности на фестивала, можете да следите във Фейсбук страницата тук.

А тук ти представяме една вдъхновяваща жена – Венета Нейнски.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *