Неастрологичен хороскоп за осми март

Този хороскоп е за всички жени, които се чувстват мъже, както и за всички мъже, които се чувстват жени

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Този свят отдавна не е само мъжки, ами точно обратното. Жените ръководят света в сянка, макар и мъжете да го отричат. Колкото и да отричат мъжете, замислете се върху думите ми всеки път, когато жена ви, майка ви, баба ви или сестра ви ви накарат да сторите нещо, което първоначално сте отхвърлили като възможност, но след кратък размисъл и придобито чувство за вина идеята е узряла и покълнала в съзнанието ви. Така е, нали?

Овен

Жените овни е крайно време да започнат да пускат по-лесно и да спрат да се дърпат. Така не се става съпруга и майка, а стара мома! Не, че второто е толкова лошо. Понякога децата създават само грижи и проблеми, които обществото очаква, че сте способни да разрешите. 

Телец

Небесните тела, които покровителстват зодия телец, навлизат във фаза, която ще покровителства знака и дамите могат да очакват успехи във всяко начинание, с което се захванат.

Изключение прави единствено шофирането …

Близнаци

Вие сте млади (дори и да не се чувствате точно така), свободни, независими, красиви, целенасочени, одухотворени … изчерпа ми се речника вече. Бъдете добрият близнак в себе си и всичко останало ще ви се нареди. Пазете лошият далеч от вас на 8 март и го отключвайте само около 1 май. 

Рак

Сами по себе си вие сте невероятни и по нищо не отстъпвате на зодия близнаци например, без да се обиждате. Ключът е в това да накарате и другите да открият качествата ви, за които иначе само предполагат. Е, може да им спестите, че обичате чашката, но другото е хубаво го покажете

Лъв

Най-добрият начин да бъдете щастливи и доволни на празника е поне малко да снижите очакванията си към него.

Знам, че при аристократи по душа като вас това е трудна задача, но за ваше добро е да ме послушате поне веднъж. Ако се окаже, че греша обещавам да ви върна парите!

Дева

Истинската жена дева знае как точно да прекара празника. 8 март се пада в неделя, което предопределя късно ставане към 07:30, бърза прахосмукачка, бавен парцал и една кратка центрофуга на пердетата. Стига глупости! Жената дева нема кой да я бие като Астън Вила! Препоръчвам почивка и сън до 10:00, а домакинската работа да почака поне до следобеда!

Везни

Ключът към хубавият празник се крие в балансът между очаквания/ реалност, алкохол/ леки наркотици, вино/ уиски. Какъв е проблемът една истинска дама да опъне един хубав чедел на 8 март ? Казвате, че чедел се пише с „а“ ? Много пък ги разбирате тия работи! Ако мислите, че има проблем то явно не познавате дамите везни достатъчно добре. Както и да е, излезте извън клишето за 8 март и ще получите неочаквано добър празник

Скорпион

На жените Скорпион не е нужно нито да им казвам какво да правят, нито да им гадая какво ще им се случи, защото много добре знам, че при тях се случва това, което те искат и решат!

Възхитително, нали ?! Пожелайте си един незабравим 8 март, мили скорпионки и ше го получите … мррр.

Стрелец

Вашата стрелба в последно време отива все напразно. Бъдете по-целенасочени и внимателно подбирайте амбициите си, защото човек рядко носи успешно 4 дини под 2 мишници!

Козирог

Накъде без вас на 8 март ?! Бъдете предпазливи и с една идея по-внимателни към лунните фази и диетата, която отговаря на тях. В противен случай рискувате да си навлечете проблеми, защото лунна диета без нептунови дни е като протест без платени простестъри. Следите ми мисълта, нали? Защото аз малко я изпуснах. Ениуей, следете си лунните дни, ок?

Водолей

Вие сте прекрасни душици!

За вас всеки ден е 8 март, защото няма ден, в който околните да не се възхищават на изумителния ви дух и спокойствие.

И все пак 8 март е веднъж в годината, опитайте се да извлечете ползи от това под формата на подаръци!

Риби

Вие сте още по-прекрасни душици и от водолеите. И все пак не сте като тях, затова ще трябва да се потрудите малко, за да имате незабравим 8 март. Ограничете въглехидратите през седмицата и дарете скромна сума за благотворителност. Сега вече Вселената ще е отворила ушите си за вас.

Този хороскоп е за всички жени, които се чувстват мъже, както и за всички мъже, които се чувстват жени.

Тези, които се чувстват просто уморени и отегчени без значение от пола също нека се чувстват поздравени.

А тук са най-добрите коментари от Замунда за най-добрите филми.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *