Най-добрите коментари от Замунда за най-добрите филми на 2019

Най-безжалостните критици на света софистицирано анализират кино годината

0 коментара Сподели:

Никой никъде не разбира киното по-добре от народа на Замунда, тези незнайни малки душици, които кратко и ефективно обобщават всяка продукция с „тъп е“ или „става филмчето“. Страшният съд на коментарите в zamunda.net се самосезира всеки февруари, веднага след раздаването на най-големите филмовите награди в света. За типичния юзър в Замунда няма нищо свято (освен субтитрите), така че нито „Оскари“, нито „Глобуси“, нито вселенско признание го впечатляват. Ето каква интерпретация и критика са получили най-уважаваните филми на 2019:

(запазен е оригиналният грешнопис на коментарите)

ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD

Абсолютно никакъв смисъл. Просто разнообразни историйки събрани колкото да се напълни време за един стандартен филм.

Тъпо и скучно, тотал шит – язък че преди два дни гледах кил бил

През първите 90% от филма, не стана НИЩО. Историята е изключително плоска и скучна. Не знам как не заспах. В никакъв случай не си го теглете!!!! Това време ще е изгубено завинаги. Рто ви целият филм в 2 изречения: ди Каприо е актьор, който пие защото дните му на известен и успешен актьор отминават. Както не се случва нищо, накрая по абсолютно нелогичен начин, има екшън и няколко убийства. Новият мъ съсед е известен продуцент…говорят си за роли в филми….край на филма

Искам да попитам какво научи от филма ??? Как те накара да се почувстваш ??? Един шофьор един залязващ актьор ? Опит за убийство завършил с неуспех и смешна екшън сцена накрая 2 часа и полвина отегчаване! Престанете да лъжите хората

Всички УНИКАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ НА ТАЗИ УНИКАЛНА П О М И Я НАРЕЧЕН ФИЛМ! ….Извъдихте се много умни нищо не знаете , нищо не можете , но в устата професори!!! ….щях да дам ‘минус 100’ защото по уникално тъп, скучен , бавен, неразвиващ филм няма

1917

СТИГА ВЕЧЕ С ТОЗИ ФИЛМ! Филма е най-обикновен без абсолютно нищо, което да сочи към награди Оскар. Загуба на време! Чувството ми за правдивост яко се разбунтува докато го гледах.

Тук може да прочетеш ЗАЩО „1917“ Е ГЕНИАЛЕН И ЗАСЛУЖАВА ДА ОБЕРЕ ВСИЧКИ „ОСКАРИ“? 

FORD V FERRARI

Ама ги кръщавате тия филми кой как му е удобно. Да го бяхте кръстили "Бързи и яко Яростни"

Поредната американска пропаганда. Като цяло филма и особено актьорската игра са на високо ниво, НО………пропагандирането на американчетата продължава. Преди бяха все военните филми главно срещу СССР, фашизма и някои извънземни раси, а сега затриха италианското Ферари. Бедните "жабари"! Те и без това само Ферери и Ламборджини си имат, ами и тях ги оплюха. П.С. ако забележите във филма  американският отбор използва някои доста нечисти приома, иначе са ''големи'' мъже

Забозва яко +поредната американска пропаганда. Този път в епизода ще видите ,бракмите форд са най-добрите състезателни и всякакъв вид коли.Това Мерцедеси,БМВ,Ферарита и всякакви подобни не важат пред великия американски автомобил. Не съм сигурен, но мисля, че БМВ не участва тогава. Както Москвич и ЗАЗ 986, в което съм абсолютно сигурен!

Трудноразбираем филм за публиката, която не се интересува от темата. Скучен и тегав на моменти. Добрата актьорска игра и заснемането не се коментитрат.

Заглавието е тъпо. Иначе е интересен, малко по-дълъг от необходимото, но не бих го гледал на кино, просто не харесвам автомобили. Като цяло, пари, пари, пари….

Страхотен филм, гледах го два пъти … за последно гледах повече от веднъж "Империята отвръща на удара".

JOJO RABBIT

ПП Не се препоръчва за хора без чувство на хумор или крайни леви/десни убеждения. За тях ще има сътоветно нов Captain Marvel и Бързи и Яростни 69.

Хубаво е че ти харесва, вкусове всякакви.

За мен лично това е сюрелистична тъпня. Не знам какво чувство за хумор трябва да имаш, може би на такова на 10 годишен. Този филм, чак ме изнерви от безмислие, калпава сюжетна линия.

Явно съм тъп, понеже, хората на които не им харесва даден филм, предимно не го разбират и са такива

От трейлъра се вижда, че това е една безинтересна еврейска комедийка.

Бацее то и 1917 има 20 номинации ама е малоумен, така че тези неща не са от значение, но от трейлъра не се разсмях нито един път, а филма е комедия.

Ето заради филми като този не гледам филми с участие на холивуудските студия правени след 1993 година.

Два пъти пробвам да го гледам и то с превъртане и едвам стигнах до 20мин. Огромна БОЗА. откровенна п*ееерастия по чифутски

И мен ме докосна. Повърнах от отвращение.

JOKER

Това е най-глупавият и безсмислен филм правен някога в историята на киното. Всички, които са писали суперлативи преди и след мен да отидат на сериозен лекар. Не може да харесваш нещо брутално, грозно, безочливо, гнусно, болно, повърхностно и да казваш че е "страхотно". Този филм не заслужава оценка дори 1/10 в IMDb. По-глупав и по-противен е от "Трейнспотинг" и "Боен клуб" взети заедно. Тотална загуба на два часа, едва се търпи до края. Няма скрит смисъл. Няма впечатляваща идея. Няма стимул да го помниш дори. Няма усмивка. Няма хумор. Няма романтика. Няма красота. Няма НИЩО КРАСИВО….и в преносния смисъл на думата. НЯМА СМИСЪЛ !!!!!

Преди да ме атакувате с повърхностни коментари, че не съм го разбрал или не разбирам от кино, да ви кажа че съм изгледал над 4300 филма и гласувам за тях от 19 години в IMDb. Този филм…….е ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА !!!

$50 000 000 на вятъра. Може да се заснеме и със $1 000 000. Ако се махне Робърт Де Ниро, може да се заснеме и със $100 000.

Чудя се как голям актьор като Де Ниро се съгласил на такава безочлива роля и то с такъв край за него. Много загубен свят са всички онези 300 000 човека, които са го харесали в IMDb.

Тъжно. Много тъжно.

Накратко: Интелигентните хора, които обичат приятно и смислено кино, особено онези с добра ценностна система – НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ !!!

Един плюс на филма: след като го изгледате, ВСЕКИ друг филм ще ви хареса!

Тъп до небесата…Изчерпиха им се идейте

Светът върви към загивация. Щом това нещо се харесва на толкова народ и рейтинга му е висок, значи нещата изобщо не са на добре. Явно населението психясва и нормалните хора ще стават все по-малко…

Филмът не е за деца под 18г. и възрастни с  IQ под 60

Изключително, изключително ТЪП,муден,лишен от смисъл "филм" Двучасова агония за зрителя. Хоакин е велик, но и без да се "доказва" тук.

Пича го сравнява а други два гениални филма като казва, че е тъп като тях… нямам думи Ганьо. Ходи гледай трансформърс и не си тормози главата със сложна материя. Ако ти се гледа любов, рози и евтин хумор има хиляди такива филми.

Редко тъп филм

Marriage Story

Слаб филм. Не го догледах. Безинтересна история и безлична игра. Скарлет Йохансон сякаш не беше тя.

Кух, безидеен и адски банален.

За жалост, това недоразумение бива лансирано като добра кино творба, а е много далеч от посредствените дори. Лоша актьорска игра, ужасно дразнещи персонажи и още по-дразнещ сюжет, показваш как американците дават всичките си пари на адвокати, за да им каже някой друг впоследствие кой, кога и как ще си вижда детето.

Не разбирам с какво този филм е спечелил номинациите си за Оскар! :-/  Драмата е налице,но останалото е банално.  :-/  Не ми хареса и на места пренавивах!

Два часа само говорят. По Тошово време имаше истинско кино, а сега само западна пропаганда.  :fczamunda:

LITTLE WOMEN и PARASITE ги няма в Замунда

(явно им се е сторил толкова тъпи, че не са намерили за нужно да ги качат)

Тук можеш да видиш защо "Паразит" спечели Оскар за най-добър филм.

THE IRISHMAN

Реквием за една излишна история. Филмът е добър, но му е минало времето.

Реквием за едни пенсии.., кои са решили да изкарат някой долар в пенсия….

Филмът е е толкоз муден и жалък, че не си струва тегленето, а гледането още по малко..

Благодаря за Вашата проницателност.  Но по мое лично мнение този филм повтаря, вече показвани неща, без послание. Разчита се на стара слава.  Колкото и добър да си бил, колкото уважаван да си бил, все някога трябва да слезеш от сцената, по красив и достоен начин. За света извън Вашия свят, "Ирландеца" е Даниел Дей-Люис. В рамките на добрия тон, почитател съм на руското кино.

Старата Школа си е стара школа след тях ще се гледа Цирк и боза в бъдеще.Добрите стари Артисти са като доброто отлежало Уиски колкото по старо е толкова по приятно за пиене има филми от 90 те години на миналия век 100 пъте по готини за гледане от сегашните Лигочи в ерата на високите технологии  Немам повече коментар

100% съм сигурен , че това е последният мафиотски филм който гледам с такъв интерес

По-скоро проблема е в екипа дето е правил ефектите. Тримата не изглеждат на 40 и 50 на колкото са им героите във филма, а на 60 плюс. Което пак е нещо де щото те са 70+, но това не е било идеята според мен. 

махнете тоя торент. Защото, не знам англ и ме е яд да го гледам

субтритри ще има ли или да ви пращам МУТРИ вече  не се търпи ей …

Това са любимите ми артисти и режисьор , но е тъжно да ги гледам толкова остаряли 

Тъпо

Скорсезе е почнал да снима Expendables по сценарий на Митю Пищова

Филма е в коментарите

 

Go Movie: "Екшън" с Тео Чепилов и София Бобчева

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *