6 събития, на които да заведеш гаджето за Свети Валентин

Излизаме извън очертанията на шаблона

0 коментара Сподели:

Празникът на виното и любовта идва, а с него и все така любимата петък вечер. Каквото и да си избрал да празнуваш, яките партита са винаги в рецептата ни за приключения, пък било то и на розовия празник. Дали ще заведеш половинката, бъдещата такава, или ще започнеш с половинка от магазина – значение няма,

защото ние с голямо нетърпение чакаме да се появиш точно на някое от тези любими места. 

 

Go Guide After Work Social Club се завръща и ако датата 14 февруари не е най-подходящата за това, любов му кажи! Този път следработното ни соаре те кани във владенията на Купидон. Представи си розова мъгла, притеглящи аромати и един олтар, пред който да застанеш. Обстрелваме те с любовни стрели, а на всичкото отгоре сме приготвили и много игри. Този After Work Social Club ще те накара да се влюбиш, затова не се притеснявай да дойдеш – дори и да си сингъл, има огромен шанс накрая да се ожениш в стил Лас Вегас. Локацията този път е Червената къща, а цялата случка поливаме със страстни коктейли от Ballantine's.

Виж повече: Любовни игри в сърцето на София – готов ли си?

 

На любовта към качествения електронен саунд сме посветили адски много вечери и ако ти се причисляваш към породата, то TELL ME е светивалентинското продължение на нощта. No orders ни приветства с петото издание Voyage, на което зад музикалния пулт ще се вихрят Diass и The Foreigners, които вече добре познаваш от изданията на Ritual Gatherings. Напомняме ти, че форматът на Voyage е вдъхновен от Burning Man, дрескодът е Dreamy and Sparkling, a фейсконтролът ще работи с пълна сила, така че преживяването да е истинско визуално и музикално пътешествие.

 

Любовта е като полет с Paraplanner или поне на приятелите ни от Koncept им звучи най-поетично така. Затова си позволяват да поканят едноименната банда точно на романтичната дата. За емоционалното извисяване навръх 14 февруари ще се грижи и Funktool, който застава зад пулта, готов да поеме в свои ръце любовната игра преди лайв кулминацията.

 

След големия новогодишен фурор в киноцентъра "Бояна" и заслужена почивка е време да заредим батериите с безсрамни случки. В нощта, в която всеки се обяснява в любов, подарява букети, търси сродна душа или просто си ляга с някой непознат, за да "почете" празника, Shame Party бандата реши, че е редно да танцуваме до зори, да пукаме сърцати балони и да не му мислим много. Излизат извън клубовете, за да гостуват в сърцето на София, в Зала за събития „В парка“ и ни очакват след 22:30 и преди безсрамните свалки да започнат!

Виж повече: Идеи за подарък за св. Валентин в последния момент

 

Освен всичко останало празникът на любовта може да бъде и безкрайно смешен.  Няма да съжаляваш, ако прекараш съдбовната вечер в компанията на най-добрите комедианти на Комеди Клуб София в Зала 1 НДК. "Влюбени в Себе си" е шоуто, с което най-добрите комедианти на България ще разкажат любимите си шеги, посветени на Любовта и Връзките, а ние сме повече от сигурни, че всеки може да добави по някоя и друга абсурдна смешка от личния си репертоар.

Ето го и виното, с което всеки ден ти е св. Валентин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *