Go Guide After Work Social Club: любовни игри

За седми път те каним на събитие в най-хубавия час – след работа

0 коментара Сподели:

Помниш ли последното ни After Work Social Club парти? Прав си, че беше миналата година и много вода изтече оттогава, та стигнахме чааак и до Ню Йорк. Ето, сега обаче се завръщаме в София, и то навръх 14 февруари с едно събитие за след работа, което няма да забравиш. 

Виж повече: Ще станеш "Гадже на годината" с ето тези идеи за подарък за Св. Валентин

All the single ladies, now put your hands up, Купидон зарежда стрелите на любовта. Точно така – това събитие е посветено на розовата мъгла, опияняващите емоции и тръпките от влюбването. Каним те в Червената къща, без значение дали си обвързан, здраво привързан или съвсем не си вързан. Даже още по-добре, ако си сингъл – тази година любовните феи орисници са свили гнезда около „Любен Каравелов“ и само трябва да дойдеш, за да те омагьосат и омотаят в прегръдките на някой любим. 

Но стига толкова встъпителни приказки, все пак най-важно в любовта е да действаш, ето защо: 

Една игра за опознаване, match-ване и привличане започва още от входа на Валентиновото пространство. От всички посетители ще се сформират 10 двойки, които могат да се впуснат в игри и закачки. Правилата са прости, трябва само да потърсиш половинката си, с която ще се познаете, ако сте „улучени“ от един и същи любовен стикер. Когато се откриете, намерете Купидон (по крилцата ще го познаете), за да ви даде ценни инструкции как да продължите в играта. Издаваме, че ще се опознаете бързо-бързо, като отговорите на едни котешки въпроси, а ако се харесате, накрая ще има и изненада. 

Цяла игрална зала ще те очаква, за да се почувстваш като на парти в Лас Вегас, без значение дали си обвързан или не. Можеш да завъртиш колелото на късмета (само палавите херувимчета знаят до какво може да те отведе едно завъртане) или да участваш в поетичната конфронтация, подкрепена от приятелите ни от Storytel, а ако наистина си смел или много влюбен – ще има специален олтар, в който можеш да се венчаеш за любимия си. Спокойно, даваме свидетелства за брак, напръскани с аромата на любовното биле, който трае 24 часа.

Бракът ти може и да е само денонощие, но спомена можеш да увековечиш завинаги – там ще бъде и фотокорнерът на Fashion Days

Розовата мъгла ще се стели и в пространството за парти. Музиката този път е от DJ Charli, познат от някои от най-цветните парти проекти на София като We like Kitsch и минимал постпънк проекта LES ANIMAUX SAUVAGES, а напитките, благодарение на Ballantine’s, ще разтопяват всички ледове.  Още за събитието ще откриеш, ако последваш линка.

Ако все пак ще си останете вкъщи за празника, ето няколко филмови предложения за любовта

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *