Виното, с което всеки ден ти е Св. Валентин

Любовна отвара ли? Не, по-добре се потопи в света на хедонизма по следния начин...

  • 11.02.2020
  • от редакторите

Стрелите на Амур търсят целта си из града. Ако ти си от щастливците, които са улучени от бога на любовта много преди Св. Валентин, то сега ти остава само едно - да подариш щастие на човека до себе си. Ние не отричаме празника, напротив. Вярваме, че е чудесно да има ден, в който на 100% да изразяваме чувствата си към половинката си.

Но знаем, че любовта трябва да се доказва всеки ден. Затова ти даваме още един повод да я полееш подобаващо с партньора си. 

Трудно ще достигнем до амброзията, още повече до любовния еликсир. Вселената обаче е така добра да ни даде една от най-обичаните напитки на любовта - виното. Не всяко вино обаче носи всепоглъщаща обич в себе си, нито пък всяко е абсолютен синоним на думата "романтика". Затова, подтикнати от любовта, която видимо е във въздуха, ние се впуснахме в издирването на перфектната чаша от запазената марка на Дионис. И смело заявяваме, че открихме виното, с което не само един, а всички останали дни ще се превърнат в Св. Валентин. 

Виж повече: Неастрологичен любовен хороскоп

Мерло, Совиньон блан или Розе предпочиташ? Всъщност тук това няма никакво значение, защото RUE Romance от Domaine Boyar идва за теб и в трите варианта на вечната класика - виното. С тази серия те ти дават един наистина страхотен повод да кажеш "обичам те" на човека до себе си. Най-хубавата част? Сега е моментът да си спечелиш любов в бутилка. 

В месеца на любовта и виното от Domaine Boyar ще зарадват както вас, така и вашите половинки с подарък от серията си RUE Romance.

Всеки, който качи свой съкровен винен момент във фейсбук страницата им или в инстаграм с #domaineboyar, ще участва в томбола за 6 бутилки, и то с възможност за персонализиран етикет. Периодът на играта е от 1 до 28 февруари, а на 29 ще разбереш дали точно ти ще получиш любов не само за един ден, а за цялата година. Казваме ти едно голямо "наздраве" за истинската любов, а ти побързай да си спечелиш чаша от нея за 365 дни напред. 

А ти виж къде в столицата те очакват стрелите на Купидон...

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.