Соломон Паси и диско топки на едно място

Absolut Culture Shock с нова възможност да си отворим очите

0 коментара Сподели:

За да не се чувствате като плувци в блатото на нормалното, извадете шнорхелите и се пригответе за разтърсващо цялата „Раковска“ парти!

Културен шок, наистина, но какъв! Такъв, че да преосмислиш музикалните си предразсъдъци, да разшириш хоризонта си, да забравиш за всичко и да клатиш глава в ритъма на музиката. 

За пореден път приятелите ни от Absolut разбиват рамките. След 3 избухващи партита Absolut Culture Shock: с Руши в  храма на Студентски град – Клуб 33, Деси Слава в бар „Петък“, и Маргарита Хранова зад пулта в Culture Beat Club, идва време на д-р Соломон Паси, който ще поеме щафетата в Carrusel Club. 

Виж повече: GO GUIDE AFTER WORK SOCIAL CLUB: ЛЮБОВНИ ИГРИ

Това парти е различно от предишните на Absolut, защото за първи път зад пулта застава държавник.

Партито ще се състои тази събота, 15 февруари, на ул. „Г. С. Раковски“ 108,

под светлините на диско топки и неонови знаци и вероятно няма да бъде повторено.

Не всички у нас са на мнение, че музиката обединява хората. Даже не само в България е така! Напротив – повечето смятат, че тя не обединява, ами направо ни разделя. Например Кендал Дженър ядоса Том Арая от Slayer, след като се появи с тениска на бандата, а той отвърна на удара с принт Kill the Kardashians. Новоизгрялата инстаграм звезда @dudewithsign пък апелира да спрем носенето на тениски на банди, които не слушаме. Абе, като цяло провокации навсякъде.

Виж повече: ДАЙ СВОЯ ВОТ ЗА GO FOOD&DRINK AWARDS… И СИ СПЕЧЕЛИ ОЩЕ НАГРАДИ

Е, от Absolut не са на това мнение и от няколко месеца се борят за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове. Пет известни, добре познати и тотално различни български личности влизат в ролята на диджеи в неочаквани и нестандартни за тях места. Едно е сигурно –  д-р Соломон Паси и гостите му ще участват в голямото предизвикателство да излязат от комфортната си зона и да покажат, че музиката събира хората, а не ги разделя. 

Ако искаш да бъдеш убеден в това и някак си изпуснал предишните партита под този наслов, не повтаряй тази грешка и запази съботата си за събитието!

Плейлистата ще узнаем на място, но за едно сме сигурни – очаква ни музикална еклектика и изненади, които да допринесат за културния шок!

А ти ще станеш "Гадже на годината" с тези идеи за подаръци за Св. Валентин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *