Неастрологичен любовен хороскоп

Звездите ни го говорят, купидон ни стреля, умът ни е замаян...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Mаг Жаклина е подготвила кратък стих по случай Деня на влюбените, който желае да сподели с вас. „Любов, любов, като горещ картоф. Любов, любов, от Самоков. Любов, любов, ти докара ме в Свищов.“

Благодаря за вниманието, догодина ще научите в кои други населени места в страната продължава поемата ми. 

Овен

Любовта ще ви донесе подарък и топла вечеря, което, смея да твърдя, че е справедливо през това време от годината. Радвайте се на това, което е налично, и не гледайте в чуждата паница. 

Виж повече: Ще станеш "Гадже на годината" с ето тези идеи за подаръци за св. Валентин

Телец

Без любов животът губи смисъл. Много добре знаете, че това не е вярно нито физически, нито метафорично. Без храна и вода не няма смисъл, ами няма и живот! Прави сте си отвсякъде и няма да споря с вас. 

Близнаци

Тази година Свети Валентин ще ви донесе превръщането в реалност на най-мечтаната ви фантазия. Ще получите точно това, от което имате нужда в леглото – 8-12 часа сън. Не всеки може да си го позволи в петък, но вие сте специални във всичките си превъплъщения. 

Рак

Когато Раците обичат, те обичат като пингвините.

Тази година покажете на всички, че знаете къде зимуват раците и дайте най-доброто от себе си. Половинките ви ще го оценят, четвъртинките ви също. 

Лъв

Лъвовете не обичат като Раците, нито като пингвините, те обичат като Лъвове и затова на Свети Валентин ще получат лъвския пай по случай празника – вечеря, вино, френска, секс и закуска на 15-и. Дори Скорпионите не могат да се похвалят с подобна програма.

Виж повече: Няколко идеи за италианска романтична вечеря

Дева

При вас всичко е планирано, но този път оставете на празника да ви изненада. По моите прогнози се очертава изненадата да е приятна и да свърши в хола ви. Както искайте ме разбирайте, аз само казвам, каквото ми говорят звездите. 

Везни

Големи емоции ви чакат. Рус човек, не пише дали мъж или жена, ще внесе нова динамика в ежедневието ви. Това ще трае докъм април-май най-много. 

Скорпион

Този Свети Валентин жените Скорпиони няма да знаят какво става и сякаш ще виждат мъж за първи път. Мъжете Скорпиони пък ще целуват устните им, кожата им, всичко и там, където знаят, че обичат. После ще пият по едно, ще се изкъпят и любовта ще им мине…

Стрелец

Вие заслужавате много любов, но тази година виното ще ви е по-добър приятел. Всичко е временно. Дори и виното все някога свършва, а любовта никога! С две думи, догодина повече…

Козирог

Очертава се традиционна, класическа празнична вечер, в която ще присъстват всички белези на силната любов с изключение на насилието. То ще присъства под формата на пошляпвания, от които реципиентът изпитва зле прикрито удоволствие. Вие сами изберете в коя роля да влезете. Ще кажа като мъж на мъж – и да боли, ще мине!

Водолей

Този Свети Валентин се посветете на духовното и ще откриете, че физическата любов е най-малкото, с което може да ви дари партньорът ви.

Какво откритие само, Скорпионите не са способни на такова. 

Риби

Вашите сърца от памук и души от камък са истинска наслада за всеки търсещ ласки по случай празника, пък било то и загубила пътя млада душа, която желае само плътско удоволствие. Не е хубаво да връщате човеци с подобни пориви. 

Маг Жаклина има специално послание за празника към всички самотни души. Не забравяйте, че няма невъзможни неща! Метространция „Младост“ има връзка и с Бизнес парка и с летище София. Все и вие някога ще имате връзка я със „Сливница“, я с „Константин Величков“! А дотогава една „Дружба“ никога не е излишна…

Финално гласуване за наградите – подкрепи любимите си заведения и спечели страхотни награди!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *