3 причини да излезеш от къщи през зимата

Какво да правиш в града, когато времето е само за оставане у дома

0 коментара Сподели:

Добре дошли в сезона на безкрайното мързелуване. Зимата е онова удобно оправдание да си останеш у дома, за да се гушкаш с бездействието и възглавниците в леглото. Накрая обаче винаги идва моментът, в който ленивецът в теб иска да излезе на свобода, или иначе казано – трябва да напуснеш удобството на думичката "вкъщи". Какво може да се прави навън през зимата ли?

Отговаряме ти с тези 3 идеи за по-хубави зимни дни: 

Коледни базари

В духа на коледната приказка, която препрочитаме с удоволствие всяка година, ти напомняме една от основните традиции на празника. Коледните базари са навсякъде в София и чакат теб да се насладиш на магията им. Малки и големи сувенири, красиви кристални играчки, вкусна храна и греяно вино… Потопи се в атмосферата на софийските базари, а кои са те, виж ето тук:

Виж повече: 10 коледни базара в София, които заслужаваш да ги посетиш

Ледени пързалки

В редакцията все още не можем да се разберем дали коледните базари или ледените пързалки са любимата ни част от зимните удоволствия. Едно е сигурно – никой не може да откаже да се пусне по тях. Тази на стадион "Юнак" е едно от любимите ни открити местенца в студените дни. Освен че се намира на централна локация до метростанция "Стадион "Васил Левски", леденото вълшебство ни очаква и под музикален съпровод, а освен нас то си има и други големи фенове. Това са нашите приятели от Sutherland, които подкрепят тази изключително важна за градския дух зимна инициатива.

Именно заради това всеки, който си наеме кънки на пързалката на стадион "Юнак", получава скреч карта от Sutherland, от която може да спечели свой собствен чифт кънки и чорапки, които да го топлят в зимните виелици и студените нощи.

Ние нямаме търпение да се пързаляме и да стоплим сърцата си с усмивките на приятелите си – ти идваш ли? 

Кино

Летните кина носят незаменимото усещане за безкрайност и бохемски рай, но нищо не е по-приятно да нахлузиш пуловера и да се скриеш в близкия киносалон. В програмите на софийските кина те очакват не само коледни заглавия, но и много добри европейски предложения и блокбъстъри като "Междузвездни войни" и "Пълно ускорение". Затова грабни любим човек под ръка и бегом към големия екран!

Ние избрахме тази година да сме в Ню Йорк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *