Фестивалното лято на Ипси от Kitty from the City и актьора Стефан Попов – Чефо

Облечи се за живота, който искаш

0 коментара Сподели:

Много фестивали минаха това лято, но немалко остават. Отказваме да закрием сезона и мислим за следващото пътешествие до планина, морски бряг, друга европейска столица, а защо не и самата Ибиса. Потърсихме две познати градски лица, които да разкажат как върви лятото им засега и най-вече да разнищим любимата ни тема – летните фестивали и адекватните аутфити, които са неизменна част от тях. Да си облечен подходящо за по-голямо събитие като мащабен летен фестивал е от съществено значение и точно за това си говорим с тези двама сладури на долните редове, където ти разказваме и как да си спечелиш ваучер на стойност 100 лв. от Fashion Days.

Чети смело.

Ipsy:

Как ти върви фестивалното лято?
Това лято е повече лято и по-малко фестивално, но нямам усещането, че изпускам нещо. Някои от най-яките европейски клубове са си такъв freak show, че всеки уикенд ти се струва като фестивален.

На колко феста беше досега? Кои?
Това лято трябваше да разпределя бюджет лято 2018 по много пера, така че бях само една вечер на Summer Well, но пък съчетах фестивалите с безсънни нощи в Берлин, по морето и един концерт на Queen B.

Как се обличаш за там?*  Разкажи малко повече за дрехите, които носиш по фестивали? Как ги избираш и защо избираш точно тях?
Годината е 2018-а. 🙂 Напомням това на всички, които продължават да мислят, че фестивалната мода е ала Coachella 2015-a. Хората са много по-смели в избора си и има все повече брандове, които се занимават с изработка на аутфити за фестивали и тематични партита. На фестивали обличам всичко, което не мога да нося в ежедневието си, но много искам – всякакви пайети, латекс, лак, кубинки, мрежи, ресни и пера. Фестивалите са чуден повод да излезеш от рамките на нормалното си аз и да го преведеш в напълно нов вид. Доста по-смел, разбира се. А дрехите си избирам според фестивала и като всяка средностатистическа мацка се вдъхновявам от разни девойки в Instagram.

Какво ти е задължително да имаш със себе си?
Аз съм control freak и винаги ходя супер подготвена на всякакви фестивали и тематични партита. Подготовката започва поне месец по-рано. Разучавам локацията, хората, гледам снимки от минали събития.

Няма нищо по-кофти от това да изглеждаш нелепо, като например да цъфнеш пред берлински клуб на ток и с кок.

Всеки фест си има свой вайб, така че е желателно да го усетиш предварително и да знаеш къде отиваш.

Какво би ми препоръчала да нося със себе си?
Добро настроение и най-смелите аутфити. Добре де – и чифт кубинки задължително!

*Ипси направи специална селекция за Fashion Days, която можеш да видиш ТУК.

Стефан:

Как ти върви фестивалното лято?
Точно докато отговарям на тези въпроси, съм във ферибота от Барса за Ибиса. Мисля, че току-що изчерпах темата.

На колко феста беше досега? Кои?
Като репортер постоянно отразявам фестове по паркове и градинки и ежемесечно съм някъде. Конкретизирайки музикалните такива… лятото е точно за тях. Любимият ми фест завинаги остава UNTOLD. Миналата година бях на него.

100 000 души на ден в парк, четири дни и стотици диджеи. Най-щастливите дни.

Какво ти е задължително да имаш със себе си?
Дъвки. Всеки път имам. Ментолови.

Какво би ми препоръчал да нося със себе си?
Екстровертност, широкоскроеност и абсолютно и безрезервно приемане на другия.

Как се обличаш за фестивали?*
Винаги съм с потник. Не са ме пускали и в клубове така. Ама така дишам. Не се потя. Въздухът ме вентилира.

Обувките винаги трябва да са най-удобните. Слагам и часовник, защото батерията по фестивали отива за снимане и не искам да завися от телефона и за проверката на часа.

*Чефо направи специална селекция за Fashion Days, която можеш да видиш ТУК.

Когато става въпрос за стилни дрехи от качествени брандове, и ние си имаме любимо място, което не крием в тайна. Това е Fashion Days, където освен дрехи за всекидневието намираме и всевъзможни идеи за парти комбинации, които са ни неизменни другарчета на всеки фестивал от юни до септември. Съвсем в реда на нещата и съвсем в наш стил има дивиденти и за теб –

Напиши ни в коментар коя визия (без значение дали на Ипси или Чефо) ти допада най-много и можеш да спечелиш ваучер на стойност 100 лв. от Fashion Days.

Можеш да погледнеш отново селекциите им ТУК.

Играта ще се проведе в срок от 10 дни. От днес 15 август до 24 август, когато ще изтеглим победител. Искаме да ти кажем, че дори да нямаш фестивално настроение, обещаваме, че ще си го придобиеш с ваучер за 100 лв от Fashion Days.

Нека бъде лято!

––––––––––––––––––

Честито на Galina Coneva! Молим да се свърже с нас на лично за повече подробности по организацията на получаването.

Благодарим на всички, които взеха участие.

Ако не можеш да стигнеш до фестивалите, виж какво можеш да посетиш след работа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *