Go Guide December – прави живота ти лесен-песен

Декемврийският брой на Go Guide е тук

0 коментара Сподели:

Новият брой на Go Guide идва с декемврийските студове, но не за да ощипе лицето ти, а за да стопли тихите струни на душата ти. Води те на разходка из най-вкусните пекарни и сладкарници на София, кани те на обяд в ресторантите на София, където обедното меню е на върха на хранителната верига и не на последно място – показва ти къде ще се забавляваме като на кино в новогодишната нощ. Докато се разтанцуваме из улиците на Ню Йорк в Киноцентъра, обаче има още малко време – наслади се на зимата с нашия гид за декември. Ще го откриеш в по-добрите ресторанти, кафенета, барове и магазини. 

Темите, притихнали на страниците на броя и чакащи да ги разгърнеш, са:

„Остава“ разказват за „Шоколад“

Познаваш „Остава“, няма как и да не си слушаш култовото парче „Шоколад“. Е, точно за него в новия брой ни разказват Свилен и Жоро – как се е родила песента, какви са били очакванията, колко пъти са я свирили и какво се случва на концерт, след като я изпълнят. 

Виж повече: Кратък наръчник как да провалиш кариерата си на коледното парти 

Gift Selection

Понякога да избереш правилния подарък за любимия човек си е като да решиш хилядолетен ребус.

Спокойно, декемврийският брой на Go Guide е тук, за да те улесни и в тази задача.

Подбрали сме подаръците, които ще развълнуват даже и Дядо Коледа, така че гмурни се в страниците смело. 

Lunch O’Clock: ресторантите с обедни менюта в София

Тази тема ни е любима! Ако и ти като нас всеки божи ден в офиса се чудиш къде да отидеш на обяд с колегите, ето ги – най-добрите места в София, които предлагат изкушения за обяд. И понеже най-важното хранене от деня по старо поверие трябва да споделим с приятел, с най-голямо удоволствие го правим именно с теб!

Night Clubs & Bars

Празничните дни наближават, а трегерите на клубния живот държат небето над София и ни зоват с вибрациите на очакването. В навечерието на Нова година Go Guide влиза в ролята на Великия Гетсби, прелъстен от перфектния микс – атмосфера, музика и леещо се шампанско. Кои са най-добрите клубове в града, чети в новия брой. 

Pastry & Bakery 

Кога, ако не през декември, да се отдадем на истински сладки удоволствия? София е приютила някои страхотни сладкарници и пекарни, където

мечтите ухаят на сироп, ванилия, канела, прясно изпечено тесто и шоколад.

Разбира се, на страниците на списанието има и още. Ще откриеш специална филмова селекция, разбор на нещата, които направиха София по-добър град през 2019, модна фотосесия, за да си в крак с тенденциите през настоящата зима,

и още интересни теми, които привлякоха погледа ни през бляскавия декември. 

Неастрологичен хороскоп за декември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *