39+1 коледни подаръка, с които да поглезиш близките си

Защото за добрия подарък граници няма

0 коментара Сподели:

От времето, когато римляните поднасяли клонки от свещени дървета или плодове на боговете, до ерата на Go Guide – подаръкът винаги е добра идея! По Коледа обаче особено старателно настройваме антените си за яки технологични джаджи, хубави аромати и аксесоари за дома.

Търсенето на идеалния подарък ни отвежда и до Меката на подаръците – онлайн платформата Mojo, където Дядо Коледа и бог Шива изглежда са обединили сили… На www.mojo-gift.com откриваме съкровища в различни категории – гастрономически и уелнес приключения, незабравими пътешествия из целия свят и спиращи дъха изживявания като шофиране на истинска суперкола!

Защото за добрия подарък граници няма.

АТЕЛИЕ ART.E

Както Коледа, така и тези продукти можем да сведем под един общ знаменател – пристрастяващи. Art.E са способни да погъделичкат душата на най-изисканите ни приятели, които ще се зарадват на нетрадиционен подарък, далеч от клишето, който носи нужното магично вдъхновение.

ул. „Веслец“ 17

Виж повече: Коледно пазаруване по ноти

ENGLISH HOME

Празничното настроение е не само състояние на духа, а и състояние на заобикалящата ни среда. Няма дом, в който да не кипи подготовка за Коледа, така че тези малки подаръчни моменти ще донесат на притежателите си не само вдъхновение, но и много топлина и уют.

Онлайн продуктите са тук: 

Funny Snowman солница
Winter Joy/Forest висяща декорация
Winter Tree
Happiness кутия за съхранение
Astec ТВ одеяло

HUAWEI

Huawei подаряват Watch GT 2 на всички фенове на елегантния дизайн и високата функционалност, а ти на този най-важен човек в живота ти, за когото искаш под елхата да има нещо наистина специално.

THOMAS SABO

Тези бижута са преди всичко експресивно-поетични. Всяко едно носи послание в същността си, с което можеш да подчертаеш индивидуалността и характера на любимия човек, а ако искаш да си по-буквален, дори можеш да гравираш текст по твое желание.

Paradise center, ет. 0

UNOde 50

Разбира се, че зависи от гледната точка, но за нас бижутата на UNOde50 граничат с произведения на изкуството. Не е случайно, че испанският бранд е вдъхновен от творчеството на Гауди и тези бижута биха се мачнали перфектно с най-артистичните души сред приятелите ни.

Paradise center, ет. 0

DRINKLINK.BG

Това уиски е поне толкова специално, колкото и годишнината, която празнува. Юбилейната бутилка за 150-годишнината на дестилерия Jack Daniel`s е с отличителен характер, съчетаваща традициите с майсторството на съвременните тенденции. Подаряваме го с любов и го пием с мярка.

G.H.MUMM

По празниците минаваме на шампанско до второ нареждане, така че бутилка пенлива златиста свежест, изобилстваща от фини и елегантни мехурчета, винаги е добра идея за подарък. Mumm Cordon Rouge са истински вещи в ритуалите на шампанското.

LENOVO

Обичаме да подаряваме подаръци, които да добавят стойност към живота на близките ни. Затова Lenovo Yoga Smart Tab е в листата ни със задължителни покупки преди Коледа. Най-добрият таблет за развлечения е още по-умен, прецизно изработен е от алуминий и има на фонов режим Google Assistant*, с който имаме отговор на всичките си въпроси.

* Не поддържа български език.

FASHION DAYS

Празничният шопинг може да е изключително лесен и приятен процес. Точно един клик разстояние те дели от подарък за близките ти с афинитет към модата. Зарадвай свой любим или пък самия себе си, като опаковаш с панделка някои от специално селектираните, изключително тренди и много красиви продукти, които има във Fashion Days.

BE DUENDE

Тук подаръци има за всички от сърце и направени с две ръце от най-изявените ни родни дизайнери. Всички красоти са плод на таланта и усърдната им работа и са точно в целта, когато търсиш начин да зарадваш тези от близките ти, които са истински ценители на красотата.

Онлайн продуктите са тук: 

Принт Human Levels
Колие Spiral
Купа Mini Grey
Колие Connection with Nature
Обеци Silver Beetle

Неастрологичен хороскоп за декември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *