Абсолютен културен шок: Руши пуска музика в 33

Absolut Culture Shock преобръща представите ни за нощен живот

0 коментара Сподели:

Истинските купонджии умеят да се забавляват навсякъде. Независимо от локацията, стила на музиката и амбианса те намират най-доброто от ситуацията и си изкарват супер. Колкото по-отворен си към различни жанрове, толкова по-добре. Някои хора например се гордеят, че никога не са стъпвали “на чалга”. Камо ли в Студентски град – „там е за провинциалистите“, “там няма яки партита“. Истината е, че ако си в приятна компания, дори и в най-голямата дупка ще ти е яко. (Казвам го от първо лице: едно от най-бутиковите ми клубни преживявания е в безизвестен клуб в с. Катунци на един селски събор. Там не само че се слушаше чалга, но и dj-ят правеше ремикси на David Guetta с Кондьо. И това е само един детайл от легендарната ми вечер там. – бел.авт.)

Забавата се случва извън комфортната зона и на същото мнение са и приятелите ни от Absolut.

Именно в Меката на чалгата в Студентски – Клуб 33 – те са решили да направят парти, което ще бъде неочаквано преживяване и за редовните посетители, и за тези, осмелили се да прекрачат прага му за първи път. За изненада на всички отговорен за музиката ще бъде не кой да е, а Руши. Той ще влезе в ролята на dj, споделяйки най-любимите си парчета с нас. Както знаем, той има отличен вкус и освен да танцуваме, можем да приготвим и Shazam-a за музикални находки.

Събитието всъщност е началото на поредица от общо 5, които ще бъдат един същински музикален фюжън под формата на one-of-a-kind партита. Името на концепцията отлично описва ситуацията, в която ще бъдат поставени всички присъстващи – Absolut Culture Shock. Всъщност целта на организаторите е отвъд рамките на клубовете. Те искат да създадат повече толерантност между феновете на различните стилове. Музиката обединява хората по целия свят независимо от националност, пол, раса, възраст или интереси. От Absolut са готови да го докажат не само като ни покажат този аспект на нощния живот, но и с избора им на гост-изпълнители. Те няма да са типичните диджеи: сред тях ще има не само нестандартни музиканти, но и актьори, и политици.

Абстрактната комбинация на локация, ритми и човек зад пулта ни кара да се вълнуваме вече за старта, който е тази събота, на 7 декември от 23:00 в Клуб 33.

А тук селектирахме модни находки, които можеш да притежаваш, без да банкрутираш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *