Пет сериала, които да не пропускаме през декември

Изпращаме старата година и се сбогуваме с една от най-великите тв поредици, правени някога

0 коментара Сподели:

Внимание, текстът съдържа спойлери за отиващите си и завръщащите се уникални сериали, които ни чакат през декември. Месецът може да е студен, но ще бъде и силно женски. Изпращаме последния сезон на „Викингите“, но на екран се завръща наистина удивителната Мис Мейзъл. А добрата новина за онези от зрителите, на които им липсват сериали с гей насоченост, е, че най-сетне след 10 години ще гледаме продължение на култовия „Ел връзки“.

Ето и нашите пет предложения за последния месец от годината!

The Marvellous Mrs Maisel – 6 декември, Amazon Prime Video

Ако все още не сте станали любители на супер модерната напоследък стенд-ъп комедия, то този сериал със сигурност ще ви направи такъв. Носителят на „Еми“ и „Златен Глобус“ Рейчъл Броснахан се завръща с трети сезон на „Удивителната Мис Мейзъл“. Сериалът разказва за уж обичайна домакиня от Ню Йорк през 50-те години. След като разбира, че с брака й е свършено, Мейзъл се качва доволно почерпена на сцената в малък комедиен бар и това променя всичко. (Внимание: спойлер!) В края на втори сезон стана ясно, че чаровната комедиантка тръгва на турне из страната. Тя обаче ще разбере, че животът на път може да бъде блестящ и вълнуващ, но и на моменти унизителен. Това ще я научи на урок за бизнеса, който никога няма да забрави. 

Виж повече: Най-очакваното завръщание: Рик и Морти, сезон 4

The Witcher – 20 декември, Netflix

Ако сте геймъри, знаете много добре за какво ще разказва този сериал. Ако не сте, сега ще ви кажем. Базиран на фентъзи новелата със същото име, „Вещерът“ разказва историята за самотния ловец на чудовища Гералт от Ривия, Белия вълк. Той се опитва да намери своето място в свят, където често хората са по-лоши и от чудовищата. Но когато съдбата го сблъсква със силна магьосница и млада принцеса, която крие опасна тайна – триото трябва да намери начин да оцелее в една наистина враждебна среда.  Сериалът хвърля ръкавица към все още предизвикващия силно вълнение „Игра на тронове“, но дали има сили да го достигне по епичност и бруталност, остава да разберем.

Vikings –  4 декември,  History  и 5 декември,  Amazon Prime Video 

Още първият епизод на последния сезон на „Викингите“ ни кара буквално да застанем на ръба на дивана. (Внимание: спойлери!) Докато Бьорн Железния се опитва да се адаптира към новия си живот на крал, неговият малък брат Ивар Безкостни се опитва да създаде полезни познанства, докато странства в Русия. След пътуване през студ и мраз прокуденият воин попада под благоволението на принц Олег – и тук историята става доста обсебваща. Новото им приятелство ще се окаже доста сложно, тъй като и двамата сякаш се надпреварват кой е по-жесток и брутален, което ще е интересно за гледане. За последните пет сезона „Викингите“ завладяха целия свят и сега епичната сага ще се сбогува с нас с последни много обещаващи 20 епизода. 

The Valhalla Murders – 26 декември, Ruv и първите месеци на 2020-а по Netflix

Феновете на кримките и скандинавските драми ще се зарадват на това предложение. Особено ако вече им липсват доста „Мостът“ или „В капан“. Исландската полиция подозира, че може би си има работа със зловещ сериен убиец, след като откриват две жертви, убити по един и същи метод. Детективът Арнар е извикан да разследва в Стокхолм, като влиза в партньорство с по-опитния следовател Ката въпреки протестите му, че може да се справи и сам. Докато „потъва“ все по-дълбоко в мътните води на потайна Исландия, ние разкриваме и все повече за мрачните тайни, които крият полицаите. Могат ли да разкрият случая и да се справят един с друг? 

Виж повече: 5 филма, които ще те накарат да се запишеш на балет

The L Word: Generation Q –  8 декември, Showtime

Сериалът – икона за хомосексуалното общество – L world, се връща с продължение, в което ще има и стари, и нови персонажи. Лесбийската драма разделя зрителите на отдадени фенове и крайни противници още при първото си излъчване преди 10 години. Силно драматичен, силно конфликтен и доста забавен, сериалът проследява група гей жени в Лос Анджелис, голяма част от които са богати, привилегировани и преследвани от желанието да се докажат като пълноценни членове на обществото въпреки сексуалните си наклонности. Сред актрисите, добре познати от оригиналната поредица, са Дженифър Бийлс, Катрин Мениг и Лейша Хейли, които се завръщат с първоначалните си образи. Действието се развива 10 години по-късно. Бет сега се е кандидатирала за кмет на Лос Анджелис, но е преследвана от стар, уж забравен скандал, Алис е водеща на тв гей токшоу и има ново гадже, а Шейн е международно известна, но наскоро е продала своя бизнес заради някакви мистериозни лични причини. Какви? Ще разберем на 8 декември.

А тук селектирахме модни находки, които можеш да притежаваш, без да банкрутираш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *