Кой актьор от „Приятели“ се справя най-добре в живота

15 години след финала на Friends правим равносметка кой как се справя с живота

0 коментара Сподели:

Няма спор, че „Приятели“ е един от най-добрите сериали на всички времена, а кастът му е микс от красота и талант, която повече никога не е достигната като ниво в телевизията. Какво обаче се случва със звездите на шоуто, вече всичките на по петдесет?

Ето нашата класация на база комбинация от външен вид и успех: 

Дейвид Шуимър

Имаше период от историята, когато кариерата на Шуимър бе в творчески подем: режисира чудесната комедия  Run, Fatboy, Run, шоуто Little Britain USA, имаше роля в Band Of Brothers и игра себе си в Entourage. После всичко позатихна и за него само се чуваше: как играе на Бродуей и озвучава жирафа в Madagascar. Дали ролята в  The People v OJ Simpson ще събуди кариерата му? Предстои ни да разберем. И без това в лицето прилича на BoJack Horseman – друго не му остава.

Виж повече: 5-те ни любими участия на гост-звезди в "Приятели"

Кортни Кокс

Кортни Кокс имаше нещо като успешно шоу с Cougar Town, което напук на всичките си недостатъци избута цели 102 епизода. Донесе ѝ и номинация за „Златен глобус“. Друг въпрос е защо дотогава не е имала вече поне един от „Приятели“ – всички останали са имали, Лиса Кудроу даже безброй. Кортни Кокс е страхотна, но просто някой трябва е в дъното на списъка и единствено това, че изглежда страхотно, я спаси от последно място. Кариерата не е точно силната ѝ страна.

Лиса Кудроу

Няма как да кажем на черното бяло – Лиса Кудроу изглежда най-възрастна от всичките си бивши колеги. И това е така, защото е истина – тя е цели шест години по-възрастна от Дженифър Анистън например. Което през 90-те не е било голяма разлика, сега вече се усеща. Тъжно е да видиш Фиби като баба. За неин късмет обаче кино кариерата ѝ процъфтява с филми като Easy A, PS I Love You и The Girl on the Train, а собственият ѝ сериал Web Therapy има вече култов статус.

Матю Пери

След лека заигравка с комедиите в киното и на театралната сцена Матю Пери откри себе си в драмата с роли в The West Wing и Studio 60 On The Sunset Strip на Аарон Соркин. В The Good Wife даже игра толкова гадно копеле, че изненада и шокира феновете си. Общо взето, с куп „Еми“-та и „Златни глобус“-и в колекцията си и милиони от продажби на билети единствено занемареният външен вид дърпа някогашния Чандлър надолу в класацията.

Виж повече: Докога ще ги гледаш тези "Приятели"? 

Мат Лебланк

След финала на „Приятели“ изглеждаше сякаш Мат Лебланк ще бъде суперзвезда след шоуто – все пак само Джоуи получи шанс да продължи да живее на екран след финала с едноименния си спин-оф. Шоуто обаче едва избута два сезона, като се влачеше смъртно ранено почти през цялото време. Мат толкова се напрегна, че не застана пред камера с години. Накрая изигра брутална версия на себе си във великата сатира за шоубизнеса Episodes и ченетата на всички паднаха. Също така със сива коса му отива много.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън винаги е била подценявана – както в сериала, така и в живота. За повечето хора тя е просто глуповата кифла за цвят, но всъщност Рейчъл е най-важната част от историята: именно с появата ѝ в булчинска рокля започва епизод 1 на сезон 1. Дженифър Анистън е участвала в 30 филма само след финала на Friends. На последните даже е продуцент. Изглежда все така смазващо добре, освен това е фешън икона и вдъхновение за жените по цял свят. Неслучайно тя е и единствената от целия каст със звезда на „Холивудската алея на славата“.

На какви уроци ни научиха най-популярните сериали

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *