Go Guide и посрещането на залеза

After Work Social Club vol.2 ни окъпа в златна светлина

0 коментара Сподели:

Седмицата между две поредни сряди се изтърколи почти толкова бързо, колкото лятото и ето – отново бяхме в предстартова треска заради Go Guide After Work Social Club vol.2. Този път си намислихме само една идея, задължителна за изпълнение – да затворим очи срещу лъчите на залязващото слънце и да затанцуваме. Първо музиката погъделичка струните от вътрешната страна на слънчевия ни сплит, после започна да повдига кецовете, а накрая

изпращахме най-близката до себе си звезда с ръце, сочещи космоса.

Виж повече: Go Guide съживи града

Покривът на Puzl CoCafe посрещна като в наблюдателница към добрия живот градски работяги от всички породи, които знаят как най-добре се прекарва сряда вечер след работа – с коктейл с джин в ръка. Тъкмо навреме за залеза, розовите коктейли с Beefeater Pink сервираха освежаващи глътки към устните на парти номадите. Първо се поглезихме с welcome drink, а след това продължихме да отпиваме с всички сетива от ягодовата инфузия на Beefeater, докато пред бара хората ритмично се вълнуваха.

А ритъмът на партито задаваше любимият ни диджей Ihou, който ни посрещна, за да ни раздвижии ни изпрати в емоционален екстаз. На живо пък с музиката си ни почерпиха Dead Man’s Hat.

Едно е ясно – няма да спрем дотук и още отсега ти казваме, че ще очакваме за vol.3 на 11-и септември, а в следващата галерия ти подаряваме малко златни емоции от едно наистина мечтано парти за след работа.

Поредицата Go guide Afterwork Social Club се организират с помощта на симпатичния екип на The Event Company.

3 коктейла с вино, за да задържиш лятото още малко.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *