5 захода, с които гарантирано няма да ти върже

Това са не просто неправилни начини, а изключително жалки опити

0 коментара Сподели:
5 захода, с които гарантирано няма да ти върже

Ако тези момчета имаха вътрешен глас, той щеше да е: „Братле, недей!“. Бързо оставяме назад софийската градска култура, манталитета на хората, лошото и доброто у тях и направо ти казваме: учи се от чуждите грешки. Освен ако не ти харесва да си си сам, разбира се. Това е колекция от възможно най-тъпите отварящи реплики, тактики и маньоври, изречени и извършени от мъж към дама. Тя не му е пуснала, а той не знае защо. Ето затова ги систематизираме тук, пък дано да сме полезни:

„Искаш ли да се пръцкаме/гнясаме/светотатстваме?“

Сори. Дори не се извинявам. Директната оферта никога не води до секс, освен ако не сте женени от години примерно. Във всички други случаи никой не иска моментално да се пръцка с теб. Даже да си Райън Рейнолдс.

„Леле, какво краче/гърда/дупе вадиш“

Ми не ги вадя. Някак си са част от тялото ми. Там са си. Не съм ги опънала на сергия като домати на селски събор, нямам нужда от оценка. Иначе възпитанието изисква да се благодари за комплиментите, но това тука…това е по-скоро обида.

„Черпи ме една бира“

Моля?! След малко ще поискаш да ти направя фелацио, масаж и да почистя у вас. Току-що се запознахме – аз съм положила усилия да бъда дама, твой ред е да си джентълмен. Или поне някакво слабо подобие на такъв. И пуканките са си мои – не ми ги пипай!

(намигане, отстрелване, подсвирване)

Всякакви подобни безгласни заходи създават окуърд пауза и чувство на неудобство в мозъка ми. Какво очакваш, че ще стане, като ми направиш бум-бум с жест пистолет под звуците на Bang Bang (My Baby Shot Me Down). Ще се строполя като сърничка и ще ме нарамиш ли?

„Звъня ти… не вдигаш

Да. В 4 сутринта. Няма и да ти вдигна. По това време или спя, или правя нещо по-интересно. При всички случаи в 4:00 часа ми е изключен звукът на телефона. Мислиш ме за някоя друга, или за някоя по-лесна… Не става така, пич, просто не става!

20 истини за живота, които ни научи Саманта Джоунс от „Сексът и градът“.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *