Алекса, какво още донесе със себе си?

0 коментара Сподели:

Обичаме да говорим за новото поколение, за идната генерация, за свежите идеи и бъдещето, което се превръща в наше настояще. Когато се огледаме около себе си обаче, първото нещо, което забелязваме, е колко настъпателно са навлезли технологиите в живота ни. От най-видимия белег в лицето на телефоните, до всяка дребна задача, която правим с помощта на high tech удобствата на новото време, всичко около нас е дигитализирано.

Като едни модерни градски милениали ние сме тук, за да ти покажем кои са 4 от промените, които забелязахме в ежедневието си. 

Алекса, направи това, Алекса, направи онова…

У нас името Алекса може да не говори много, но извън България това име се чува все по-често във всеки дом. Виртуалният домашен помощник на една от най-големите компании в световен мащаб се настани под стряхата на не едно семейство, но със сигурност милениалите са основните длъжници на симпатичната система. Постоянно в движение и постоянно зает, един истински милениал най-малко би искал да се занимава и с най-досадните действия в дома си като включване на телевизора. Затова, Алекса, загаси светлините, преминаваме на номер две в нашия списък. 

Виж повече: Кратък наръчник за флиртчета в дигиталната епоха

Поръчай си света – ще дойде с безплатна доставка

Магазините отдавна не са това, което бяха. Докато предишните поколения все още обичат да пазаруват най-вече във физическите обекти на любимите си брандове, то новата генерация все повече използва всевъзможни app-ове, за да поръча каквото се сетиш. Дрехи, обувки, мебели, храна – всичко. Светът е на един клик разстояние. Само не забравяй да провериш колко ще бъде доставката. 

Какво си представяш, като чуеш "работа"? Помисли отново

През последните няколко години се появиха много и различни професии. Голяма част от тях определено можем да кажем, че виждаме да се задържат и в бъдещето. Революцията, която се случва в дигиталната трансформация променя както света около нас, така и начина по който общуваме, по който работим. Компаниите промениха изцяло структурите си, след като приеха технологиите под покрива си и по този начин разраснаха бизнеса си главоломно. Още повече – така привличат все повече и повече милениали на своя страна.

Една от тези компании е Telus. Освен световни стандарти и професионализъм там ще откриеш всички позиции в BPO сектора, които са перфектни заради гъвкавото си работно време и възможността за развитие.

Те добре осъзнават, че роботизацията все още е непозната и именно затова дават възможност на всеки, потопил се в работната  им среда, да наблюдава вълнуващия и сложен процес на автоматизация. Те обаче не се стремят да бъдат "всичко и всеки", както често се случва в ерата на технологиите с повечето компании. Напротив, Telus имат свой собствен почерк не въпреки, а и заради дигитализацията, уникалността и опита си в бързо развиващите се технологии, транспорта, финтех и здравеопазването. А за да научиш още, проследи линка

Учи like a pro 

Училище, гимназия, университет. И това е. Да? Не. Десетки хиляди курсове за всевъзможни теми очакват точно теб на всевъзможни платформи за обучение. Дигитализацията помогна именно на нашето поколение, а и на следващите след нас да открият нужното знание само с един клик разстояние. Независимо какво търсиш – има го. Твоето ново познание само чака да го откриеш. 

Навлизаме в тайния свят на един телеагент

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *