В тайния свят на един телеагент

Даваме ти точно пет супер ползи да работиш в аутсорсинг сектора и да разбереш защо телеагентите живот си живеят

  • 26.03.2019
  • от miadmin

Мислиш си, че Джеймс Бонд е супер? Всички пътувания, красиви жени, тайни мисии и цялото приключение може би наистина си заслужават, но когато говорим за истинска работа, която да въплъщава всичките ти желания за кариерно развитие, растеж и готино прекарване, то ние се сещаме за нещо доста по-добро. У нас се шири мнение, че да си част от аутсорсинг сектора е скучна работа, в която само вдигаш телефона и си затворен между четирите стени на офиса.

Истината обаче е, че работата като телеагент, който насочва, съветва, продава и обработва всички заявки и нужди на контактналите го хора от цял свят, може да развие толкова умения у теб

и да ти донесе толкова ползи, че наистина да те превърне в супер готин агент със специални умения. На родна територия цялата богата палитра от тези възможности можеш да намериш в TELUS International Europe. Те са точният партньор за теб, който да те въведе в тази сфера и да ти помогне да вземеш най-доброто от нея, а и са идеалният вариант, ако търсиш своята първа мечтана работа. Мястото да ги потърсиш за новата си мисия с кодово име „супер работа“ е тук, а ето и петте ползи, на които всеки телеагент се наслаждава от сутрин до вечер.

ОБИКОЛИ СВЕТА

Всеки телеагент може да бъде културолог, частен културен гид и полиглот, защото работи с хора от цял свят. Само за година на тази позиция ти можеш да опознаеш специфичните особености на всякакви етноси и националности и да общуваш с народи от всяка точка на земното кълбо. Винаги си мечтал да работиш с хора от цял свят – е, тук може да общуваш с такива всеки ден и всъщност да си заобиколен от тях. Така ще научиш тайната на това, дали „млякото се добавя към чая или обратното“.

ПЪСТРОТА НА ВСЕКИ ЪГЪЛ

Ако досега не си имал възможност да пътуваш – в офиса на TELUS International Europe може да понаучиш и други езици и любопитни културни особености междувременно, защото те имат служители с повече от 50 националности, което значи, че в офиса никога няма да ти е скучно.

Няма по-готино усещане от това да общуваш на ежедневна база с приятели от Венецуела, Германия, Франция или пък слънчева Португалия.

Пъстротата на характери и свежите колеги ще те усмихва всяка сутрин още преди кафето.

ЛЮБОВ Е ПЪТЯТ

С намигване ти подсказваме, че ако тук не срещнеш сродната си душа, не знаем къде другаде би могъл. С толкова млади, готини и различни хора на всеки етаж ще бъде цяло чудо, ако някоя красива сутрин не те удари любовното вдъхновение в асансьора, точно след като е слязла Петя от другия отдел. Всеки агент заслужава поне по едно красиво момиче, а работата често събира, така че помисли си.

ГРИЖА ЗА ВСЯКА ТВОЯ НУЖДА

Ако в предишната си работа си хапвал на крак, броейки всяка оставаща ти минута от обедната почивка, или си се чувствал зле физически, защото си нямал време за спорт, за разходка с приятели или за любимите си хобита – то ще се изненадаш, защото телеагентите имат всичко, за което можеш да мечтаеш.

Компанията те обгрижва постоянно и имаш възможност да се раздвижиш във фитнеса с колеги, да играеш игри или просто да си почиваш в една от релакс зоните.

Всяка година приятелите ти тръпнат по време на Шампионската лига, а ти имаш възможността да участваш лично във футболната корпоративна лига с фенове на футбола от цял свят. И това ако не е гот?

КОРЕКТНОСТ И СИГУРНОСТ

Всички телеагенти за разлика от нашия приятел Бонд знаят, че могат да разчитат на абсолютна сигурност на работното си място. Тук служители се наемат в дългосрочен план, защото компанията е с утвърдени световни стандарти и предлага гъвкаво работно време, редица социални придобивки, страхотен офис със стаи за релакс и игри, позитивни колеги и обстановка.

Допълнителното здравно осигуряване, месечният или годишен бонус, картата за спорт, ваучерите за храна и транспорт, безплатните обучения и курсове, партитата и тиймбилдингите

са само още малка част от нещата, които те очакват на място. Ако пък случайно социалният ти живот извън работа не е особено разнообразен – компанията обича да се включва в спортни и други инициативи със своите служители, така че приятели за теб винаги ще има.

За финал споделяме, че ако наистина искаш твоята следваща работа да е вълнуваща, добре платена, отворена към света, разнообразна и с грижа за теб самия – избери позицията на телеагент и кандидатствай тук. Мисията е абсолютно възможна!

Ако пък искаш на път за работа да ти е чисто и приятно в градската част - виж Хубаво е, когато е чисто.

За след работа сме ти подготвили 12 места за СПА и релаксация в София.

СПА-то за очите е в инстаграм профила ни.