По-стилно, по-красиво, по-ново

Три пъти ура за най-новия IQOS 3 DUO

0 коментара Сподели:

С тези думи описваме стремежа си да се превърнем в още по-добра версия на градските хора, които сме в момента. Да, да, знаем, ти също си мислиш, че едва ли може по-добре, но прогресът все пак остава движещата ни сила. Основен заподозрян обаче тук не е нашият ърбън дух, а едни от любимите ни познайници – Филип Морис България и IQOS.

На 22 октомври си казахме три пъти ура и за най-новото попълнение в техните вече супер добри попълнения от устройства за нагряване на цигари – IQOS 3.

Когато се докосваме до най-новото им предложение, определено се чувстваме така, сякаш сме получили всичко, което сме искали от устройството, но не сме имали досега. Това е така, защото новата версия на IQOS 3 представлява иновация, създадена на база на получената обратна връзка от клиентите, така че да бъде в синхрон с техния начин на живот и да е винаги в готовност. Освен компактност и възможност за две последователни употреби без презареждане на холдъра, този модел ще открием както в четирите познати основни цвята, така и в лимитирана серия в разкошен меден нюанс. И най-хубавото е, че всички аксесоари от предишните версии са напълно съвместими с IQOS 3.

 „Продължаваме да инвестираме в наука и технологии, за да разработим устройства, които отговарят на потребностите на пълнолетните пушачи – устройства, които могат да помогнат на много хора, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на тях“, заяви Андре Каланцопулос, главен изпълнителен директор на ФМИ, по повод на представянето на най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн. „Вече над 11 милиона пълнолетни пушачи по света са избрали IQOS, като над 70% от тях (близо 8 милиона) са спрели да пушат и са преминали изцяло на нашата система за нагряване на тютюн. Пускането на IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент да прилагаме технологични иновации в разработката на научно доказани продукти, които се явяват по-добър избор за пълнолетните пушачи от продължителното пушене.“

На събитието ние вече се докоснахме до новия модел и определено можем да кажем, че сме истински впечатлени от усещането. Затова се оглеждай за по-стилния, по-красивия и по-новия дизайн на IQOS.

Той съвсем скоро може да е и в твоите ръце. 

От Космоса директно в ръцете ти – виж още малко за IQOS

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *