7 много лоши идеи за едно ергенско парти

Кои са грешките, които не трябва да допускаме в предсватбеното празненство?

0 коментара Сподели:

Емоциите преди всяка сватба са толкова нагорещени за всички замесени, че е нормално цялата компания да иска да изпусне парата под формата на безкрайно изтрещяло ергенско парти. Както знаем от трилогията „Ергенски запой“ обаче, рисковете, свързани с подобни инициативи, са не един и два.

Ето основните грешки, които обикновено се допускат:

НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО СВАТБАТА

Всички успехи в живота са в резултат на правилен тайминг. За да не провалиш един от най-важните дни в живота си, най-добрата стратегия е да оставиш достатъчно време за маскиране на пораженията. Ако планираш да играеш ал-ин, по-добре е сватбата да е след най-малко десетина дни. Все пак синина под окото се оправя за седмица-две, повечето венерически болести също. 

ПРОГРАМА ЗА ВЪЗРАСТНИ

Ергенски запой без някакъв вид сексуални забавления е като каквото и да било парти без алкохол. Ако има намесени стриптизьорки, порно звезди и прочие 18+ пърформъри, трябва да се има предвид мнението на младоженеца. В редки случаи той не иска да участва в подобни вакханалии, което го поставя в една особено зубърска позиция да чака пред вратата. Все пак това е неговото парти – не на кума и шаферите, колкото и да го забравяме всички.

ПАРТИ С КОСТЮМИ

Светът е глобален и западняшките тенденции все повече навлизат и у нас. Едни от особено набиращите популярност са ергенските партита с тематични костюми. Плюсовете на подобно решение са, че веднага всички разбират защо крещи вашата особено развеселена компания. Минусите са, че няма как хората да ви приемат нормално, ако сте облечени като диско пирати, палави травестити или техно пчелички. Също така всеки труден за събличане костюм увеличава риска от физиологични катастрофи.

ПАРТИ ТРИПЧЕ

Почти всички модерни любовни трагедии са започнали с думите: „Абе, защо за ергенското парти да не отидем до…“. Което и ужасяващо име на град тип столица на разврата да попълните в многоточието, рисковете са ясни: някой да загуби зъб и достойнство е напълно реален сценарий. По-страшно е обаче младоженецът да не изгуби желание за сватба. 

ЛИПСА НА СИНХРОН С МОМИНСКОТО ПАРТИ

Закон на вселената е, че ако моминското и ергенското парти са в един град и една вечер, двете неминуемо се срещат, което може да доведе до пропукване в пространствено-времевия континуум и край на вселената, такава, каквато я познаваме. Освен това няма нищо по-тъжно от една пропусната възможност за забавление, така че ако искате да сте с половинките си – не се занимавайте, ами просто отидете всички на една сладкарница.

ГРАНДИОЗНА КОНЦЕПЦИЯ

Колкото по-сложен е един план, толкова повече са слабите му звена. С други думи, ако ергенското ви парти включва двайсет души в костюми стил Game of Thrones, средновековни танци със сабя и джудже, закачено с белезници за ръката на младоженеца, шансовете нещо да се обърка са огромни. Всяко събитие с грандиозна концепция също така обикновено изисква сериозен бюджет, който по-добре да си го изядете и изпиете.

ВИДЕО КОМПРОМАТИ

Събереш ли група мъже на едно място, това е гаранция, че ще последва някаква тотална простотия. Дори да няма изневери и пълни с откровения разкази от криптата, не е нужно бъдните поколения да разполагат със записи на пияните си, драйфащи прародители. Знаем, че в съвременния свят, ако няма запис, значи не се е случило, но ергенското парти е едно чудесно изключение. Освен ако планът не е да саботираме сватбата, разбира се.

Деветте кръга на българския сватбен ад

Брадва вместо сватба

Гледа ли новото ни видео?! Топ коктейлите на лятото чакат да им се насладиш

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *