Естествена козметика без ситни букви

Новите продукти за грижа за кожата JOWAÉ са вече на пазара

0 коментара Сподели:

Щастливи сме, че живеем във време, в което козметиката се обръща все по-често към естествените съставки, за да се погрижи за здравия ни външен вид. И понеже е зима, а ние добре знаем как влияят на кожата ни външните фактори като ниски температури и замърсяване на въздуха, все повече усещаме нуждата да прибегнем към нов метод за грижа, преди преждевременното състаряване да ни е застигнало.

Щастливи сме да си съобщим, че тези дни и в нашата столица беше представена нова серия козметични продукти на марката JOWAÉ, бранд от портфолиото на френската група Alès разработен в съвместно френско-корейско партньорство. Ако името все още не ти говори нищо, то ще ти издадем, че идва от корейската буква за хармония. В основата на създаването на серията стои идеята, че всяка жена има нужда да възстанови именно хармонията на кожата си.

До сега се възхищавахме от външния вид на корейките и си мислехме, че тайната им е добре пазена или се дължи на генетични дадености. Може би отчасти сме прави, но истината за сияйната кожа на корейките се крие в естествените съставки, които използват, същите, които можем да открием и ние във формулите на JOWAÉ.

Съставките на продуктите са с 93% естествен произход, базирани на патентован научен комплекс Лумифенол, извличан от растението дебелец, който притежава четири невероятни свойства.

Първо защитава кожата от външните фактори, които могат да ѝ навредят, след това я детоксикира и възстановява, като подсилва клетъчния метаболизъм. Накрая идва блясъкът, който ще накара всички около теб да се чудят на какво се дължи свежестта на външния ти вид.

И понеже държим да знаем какво съдържат продуктите, които нанасяме върху кожата си, щастливи сме да споделим с теб, че в JOWAÉ няма парабени или силикон, а също и никакви съставки от животински произход.

Едни от любимите ни продукти на марката са маските за всеки тип кожа особено Минералната маска за бистър тен, която е подходяща дори и за чувствителна кожа, тъй като съставките в нея са 98% натурални.

JOWAÉ се ражда от необходимостта да поддържаме кожата си здрава, което е символ за красота не само за корейките, но и за жените навсякъде по света, а марката се грижи за нуждите им.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Прочети нашия Неастрологичен хороскоп за тази седмица.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *